FFA: Food For All
Lepo to izgleda i sigurno zdravo ali ja se tog zbilja nemrem najest. Daj mi pečene svinjetine i krumpira pečenog u štednjaku i kremšnite 2 za desert i nemreš fulat, njam, njam.
Ko nevoli janjetinu nevoli ni ljude
Srami se
Tzereen što si spremio za prilog?
Ja obožavam nudle koje u Beču Kinezi prodaju u fast food radnjama. Sa slično pripremljenom piletinom ili pohanom/kuhanom/pečenom piletinom, patkom... Žena napravi slično, ali nije to to. Ni u ovim našim restoranima također nije to to, inače bih plaću ostavljao
Miro ovaj tvoj ramstek izgleda bogovski. Evo sad mi cure Niagarini slapovi od sline
Sad je pitanje u kojoj mesnici u Zagrebu naći tako kvalitetan komad
yakuza_stinger
A kupis i testiras pa krizas, jednostavnijeg rjesenja nema ili ako poznas nekog da te uputi u pravu mesnicu
yakuza_stinger Sad je pitanje u kojoj mesnici u Zagrebu naći tako kvalitetan komad
Možda Rougemarin Doma?
- Uređivano
A pun je Zagreb tih razvikanih premium mesnica tipa Beef Shop, Rogemarin Santoku, Bulls, Meat the King. Otvorila ih se hrpa zadnjih nekoliko godina. Skupe su za popizdit.
Ja bi ipak izabrao klasičnu mesnicu, a koje godinama slove za kvalitetno meso. Tipa Navračić, Kudelić, Igomat. Ova prva baš ima pojedinačno pakirane predivne komade mesa.
Malo pizze ali idemo malo na morski đir
Uf, noice, baš idem pravit pizzu, ali onu svoju standardnu. Ne volim baš eksperimentirati s pizzom.
Miro ako nije problem koji recept koristiš za pizza tijesto? Isprobao sam ih nekoliko sa weba i sašine kuhinje...ali još nisam naišao na idealno.
I dal uvijek koristiš isti recept za tijesto ili?
doctorfreak Zašto ne kupiš svježe tijesto za pizzu taj dan u pekari?
- Uređivano
weky Ma volim je sam pripremit...šta mi znači kupovat tijesto...onda bolje da je iz pizerije naručim
- Uređivano
Nije isto. Kvaliteta pizze ovisi o kvalitetnim sastojcima, koje pekara ne stavlja. Ali tijesto naprave dobro. Pekara su.
I naprave ga možda sat-dva-tri ranije. Svježe je. Nije isto kao kupiti tijesto u supermarketu.