weky hvala ti za tip. Mislim da ću se već ovaj vikend zaletit.

I da, brašnaste jabuke su mi totalno odbojne.

Lepo to izgleda i sigurno zdravo ali ja se tog zbilja nemrem najest. Daj mi pečene svinjetine i krumpira pečenog u štednjaku i kremšnite 2 za desert i nemreš fulat, njam, njam.

    Tzereen Da nebi bilo zabune, volim ja piceka si pojest na razne načine ali pajcek je pajcek. Moj deda govorio: nema ptice do prasice i ja se tog isto držim, hehe!

      TITANXIS jel to znači da ni govedinu, teletinu ili janjetinu ne jedeš, odnosno ne smatraš dovoljno konkrentima?

        Tzereen sve osim janjetine a i teletinu izbjegavam jer mi ima pomalo okus po janjetini, govedina i junjetina može proć.
        edit: svinjetina mi je na prvom mjestu.

        Tzereen što si spremio za prilog?

        Ja obožavam nudle koje u Beču Kinezi prodaju u fast food radnjama. Sa slično pripremljenom piletinom ili pohanom/kuhanom/pečenom piletinom, patkom... Žena napravi slično, ali nije to to. Ni u ovim našim restoranima također nije to to, inače bih plaću ostavljao

          Miro ovaj tvoj ramstek izgleda bogovski. Evo sad mi cure Niagarini slapovi od sline

          Sad je pitanje u kojoj mesnici u Zagrebu naći tako kvalitetan komad

            Fenix uz teriyaki mi je riža najbolja. S tim da preferiram basmatti.

            yakuza_stinger
            A kupis i testiras pa krizas, jednostavnijeg rjesenja nema ili ako poznas nekog da te uputi u pravu mesnicu

            yakuza_stinger Sad je pitanje u kojoj mesnici u Zagrebu naći tako kvalitetan komad

            Možda Rougemarin Doma?

            A pun je Zagreb tih razvikanih premium mesnica tipa Beef Shop, Rogemarin Santoku, Bulls, Meat the King. Otvorila ih se hrpa zadnjih nekoliko godina. Skupe su za popizdit.

            Ja bi ipak izabrao klasičnu mesnicu, a koje godinama slove za kvalitetno meso. Tipa Navračić, Kudelić, Igomat. Ova prva baš ima pojedinačno pakirane predivne komade mesa.

            Malo pizze ali idemo malo na morski đir

            1 / 6

            Uf, noice, baš idem pravit pizzu, ali onu svoju standardnu. Ne volim baš eksperimentirati s pizzom.

            Haha on od pizze cudo napravi...
            @Miro daj molim te ako imas vremena kad nesto pravis napisi recept...ispod slika.
            Doslovno koji dio mesa koliko sto i cega stavis...cijelu proceduru...MOLIM TE 🤗
            Steva Karapanđu bi posramio

              Miro ako nije problem koji recept koristiš za pizza tijesto? Isprobao sam ih nekoliko sa weba i sašine kuhinje...ali još nisam naišao na idealno.

              I dal uvijek koristiš isti recept za tijesto ili?

                weky Ma volim je sam pripremit...šta mi znači kupovat tijesto...onda bolje da je iz pizerije naručim 😃

                Nije isto. Kvaliteta pizze ovisi o kvalitetnim sastojcima, koje pekara ne stavlja. Ali tijesto naprave dobro. Pekara su.

                I naprave ga možda sat-dva-tri ranije. Svježe je. Nije isto kao kupiti tijesto u supermarketu.