Tzereen weky nisam rabio puno toga kaj bi trebao, zato kažem da je varijanta Teriyakia. Išlo je ovako: đumbir, češnjak, soya, smeđi šećer, mrkva, sezam A Granny mi je jabuka broj jedan, da.
weky I meni je Granny Smith top. I crveni delišes, ali on je baš sezonski, a ni nema ga svugdje. Mrzim one brašnaste, tipa jonagold ili gala. BTW kod Avenue Malla je nedavno otvoren Asia Megastore s hrpom namirnica za pripremu azijske kuhinje. Baci oko ako ti je praktično i na ruku. Imaju zbilja svega.
Tzereen weky hvala ti za tip. Mislim da ću se već ovaj vikend zaletit. I da, brašnaste jabuke su mi totalno odbojne.
TITANXIS Lepo to izgleda i sigurno zdravo ali ja se tog zbilja nemrem najest. Daj mi pečene svinjetine i krumpira pečenog u štednjaku i kremšnite 2 za desert i nemreš fulat, njam, njam.
TITANXIS Tzereen Da nebi bilo zabune, volim ja piceka si pojest na razne načine ali pajcek je pajcek. Moj deda govorio: nema ptice do prasice i ja se tog isto držim, hehe!
Tzereen TITANXIS jel to znači da ni govedinu, teletinu ili janjetinu ne jedeš, odnosno ne smatraš dovoljno konkrentima?
TITANXIS Tzereen sve osim janjetine a i teletinu izbjegavam jer mi ima pomalo okus po janjetini, govedina i junjetina može proć. edit: svinjetina mi je na prvom mjestu.
yakuza_stinger Miro ovaj tvoj ramstek izgleda bogovski. Evo sad mi cure Niagarini slapovi od sline Sad je pitanje u kojoj mesnici u Zagrebu naći tako kvalitetan komad
Fenix Tzereen što si spremio za prilog? Ja obožavam nudle koje u Beču Kinezi prodaju u fast food radnjama. Sa slično pripremljenom piletinom ili pohanom/kuhanom/pečenom piletinom, patkom... Žena napravi slično, ali nije to to. Ni u ovim našim restoranima također nije to to, inače bih plaću ostavljao
Miro yakuza_stinger A kupis i testiras pa krizas, jednostavnijeg rjesenja nema ili ako poznas nekog da te uputi u pravu mesnicu
Torgue yakuza_stinger Sad je pitanje u kojoj mesnici u Zagrebu naći tako kvalitetan komad Možda Rougemarin Doma?
weky A pun je Zagreb tih razvikanih premium mesnica tipa Beef Shop, Rogemarin Santoku, Bulls, Meat the King. Otvorila ih se hrpa zadnjih nekoliko godina. Skupe su za popizdit. Ja bi ipak izabrao klasičnu mesnicu, a koje godinama slove za kvalitetno meso. Tipa Navračić, Kudelić, Igomat. Ova prva baš ima pojedinačno pakirane predivne komade mesa.
Brijac Uf, noice, baš idem pravit pizzu, ali onu svoju standardnu. Ne volim baš eksperimentirati s pizzom.
Prika Haha on od pizze cudo napravi... @Miro daj molim te ako imas vremena kad nesto pravis napisi recept...ispod slika. Doslovno koji dio mesa koliko sto i cega stavis...cijelu proceduru...MOLIM TE 🤗 Steva Karapanđu bi posramio
Miro Prika Ma nema tu puno mudrosti pizza klasika tisto radin uvik isto šug bude materin domaci ili ako kupujen onda obavezno mutti, sir je obaveno mozzarela i dalje stavljas sve po ukusu kako ti paše. Ja san danas stavio incune i tunu i kasnije malo zalio sa kombinaciom luk petrusimul maslinovo ulje i voda od kiselih krastavaca. doctorfreak Moran viditi na laptopu mi je a mislin da san ga i stavlja vec bio, ovaj moj se 2 dana radi
doctorfreak Miro ako nije problem koji recept koristiš za pizza tijesto? Isprobao sam ih nekoliko sa weba i sašine kuhinje...ali još nisam naišao na idealno. I dal uvijek koristiš isti recept za tijesto ili?
doctorfreak weky Ma volim je sam pripremit...šta mi znači kupovat tijesto...onda bolje da je iz pizerije naručim 😃