Miro buz Ma dobro kad si dobija jebe ti se. Ali recimo sad najbolje mozes testirati uzmes mali komad na mistu di uvik uzimas i speces sve skupa i onda test jednog i drugog i najbolje vidis razlike
Miro Nego bija san u subotu u Rijeci i trebalo je na rucak ici pa san malo gledao di poisti dobru pizzu jer to obozavamo ja zena i dica po guglanju mi izbacilo Maslina, cak i zeni neki rekli na fejsu da je to kao top. I tako dođemo sidemo idemo naruciti pice dica uzela kole i to meni i zeni se pila voda i on mene pita da ucu li u bokalu da mi donese, reko ne ocu u boci vodu platiti cu je boga ti. Narucili 3 pizze donosi on i cetvrtu neku sa porilukom a reko nismo to narucili a kaze nista oprostite. Onda pojeo ja a zena i dica pri kraju a on dolazi da jeli bilo dobro i moze li kupiti sa stola ono koji k. Aj reko nosi. Pošli moji na wc kad evo njega sa racunom mislin se super nisan ga ni pita jos racun ali bolje da platim i letim od tu kad ono kaze a uf oprostite nije ovo vas racun niste me ni pitali racun... A pizza prosjek totalni jos kad se mrvicu ohladila i gore od toga, cijena 60kn za mjesanu. Vise nikad
Fenix Tzereen što si spremio za prilog? Ja obožavam nudle koje u Beču Kinezi prodaju u fast food radnjama. Sa slično pripremljenom piletinom ili pohanom/kuhanom/pečenom piletinom, patkom... Žena napravi slično, ali nije to to. Ni u ovim našim restoranima također nije to to, inače bih plaću ostavljao
Tzereen weky nisam rabio puno toga kaj bi trebao, zato kažem da je varijanta Teriyakia. Išlo je ovako: đumbir, češnjak, soya, smeđi šećer, mrkva, sezam A Granny mi je jabuka broj jedan, da.
weky I meni je Granny Smith top. I crveni delišes, ali on je baš sezonski, a ni nema ga svugdje. Mrzim one brašnaste, tipa jonagold ili gala. BTW kod Avenue Malla je nedavno otvoren Asia Megastore s hrpom namirnica za pripremu azijske kuhinje. Baci oko ako ti je praktično i na ruku. Imaju zbilja svega.
Tzereen weky hvala ti za tip. Mislim da ću se već ovaj vikend zaletit. I da, brašnaste jabuke su mi totalno odbojne.
TITANXIS Lepo to izgleda i sigurno zdravo ali ja se tog zbilja nemrem najest. Daj mi pečene svinjetine i krumpira pečenog u štednjaku i kremšnite 2 za desert i nemreš fulat, njam, njam.
TITANXIS Tzereen Da nebi bilo zabune, volim ja piceka si pojest na razne načine ali pajcek je pajcek. Moj deda govorio: nema ptice do prasice i ja se tog isto držim, hehe!
Tzereen TITANXIS jel to znači da ni govedinu, teletinu ili janjetinu ne jedeš, odnosno ne smatraš dovoljno konkrentima?
TITANXIS Tzereen sve osim janjetine a i teletinu izbjegavam jer mi ima pomalo okus po janjetini, govedina i junjetina može proć. edit: svinjetina mi je na prvom mjestu.
yakuza_stinger Miro ovaj tvoj ramstek izgleda bogovski. Evo sad mi cure Niagarini slapovi od sline Sad je pitanje u kojoj mesnici u Zagrebu naći tako kvalitetan komad
Miro yakuza_stinger A kupis i testiras pa krizas, jednostavnijeg rjesenja nema ili ako poznas nekog da te uputi u pravu mesnicu
Torgue yakuza_stinger Sad je pitanje u kojoj mesnici u Zagrebu naći tako kvalitetan komad Možda Rougemarin Doma?