FFA: Food For All
Koji si škrob koristio? I šta je ovo zeleno? Granny?
I meni je Granny Smith top. I crveni delišes, ali on je baš sezonski, a ni nema ga svugdje. Mrzim one brašnaste, tipa jonagold ili gala.
BTW kod Avenue Malla je nedavno otvoren Asia Megastore s hrpom namirnica za pripremu azijske kuhinje. Baci oko ako ti je praktično i na ruku. Imaju zbilja svega.
Lepo to izgleda i sigurno zdravo ali ja se tog zbilja nemrem najest. Daj mi pečene svinjetine i krumpira pečenog u štednjaku i kremšnite 2 za desert i nemreš fulat, njam, njam.
Ko nevoli janjetinu nevoli ni ljude
Srami se
Tzereen što si spremio za prilog?
Ja obožavam nudle koje u Beču Kinezi prodaju u fast food radnjama. Sa slično pripremljenom piletinom ili pohanom/kuhanom/pečenom piletinom, patkom... Žena napravi slično, ali nije to to. Ni u ovim našim restoranima također nije to to, inače bih plaću ostavljao
Miro ovaj tvoj ramstek izgleda bogovski. Evo sad mi cure Niagarini slapovi od sline
Sad je pitanje u kojoj mesnici u Zagrebu naći tako kvalitetan komad
yakuza_stinger
A kupis i testiras pa krizas, jednostavnijeg rjesenja nema ili ako poznas nekog da te uputi u pravu mesnicu
yakuza_stinger Sad je pitanje u kojoj mesnici u Zagrebu naći tako kvalitetan komad
Možda Rougemarin Doma?
- Uređivano
A pun je Zagreb tih razvikanih premium mesnica tipa Beef Shop, Rogemarin Santoku, Bulls, Meat the King. Otvorila ih se hrpa zadnjih nekoliko godina. Skupe su za popizdit.
Ja bi ipak izabrao klasičnu mesnicu, a koje godinama slove za kvalitetno meso. Tipa Navračić, Kudelić, Igomat. Ova prva baš ima pojedinačno pakirane predivne komade mesa.
Malo pizze ali idemo malo na morski đir
Uf, noice, baš idem pravit pizzu, ali onu svoju standardnu. Ne volim baš eksperimentirati s pizzom.