FFA: Food For All
Ja se isto mislim ovih dana probat napravit neki starter koji može stat onda u fridgu dosta. Tako kad me pukne želja da mogu izvadit i sklepat to taj dan u relativno kratkom vremenu.
Lopatu sam ja sam sebi napravio na poslu jer radim s inoxom. Iako je to zajeb jer je teška ko sami vrag radi materijala. Najbolje je tražit neku aluminijsku. Ali da, po onome što sam gledao baš su im nabili cijene. Vjerovatno je sad sve i skuplje.
- Uređivano
A koliko dana to tijesto može stajati u fridžu?
I u videu kaže da se ova vrsta pizze može peći samo na kamenu… zašto?
Ili možemo i mi, obični smrtnici bez kamena?
- Uređivano
Za te startere neznam ni ja. To ću tek probat sad pa trebam malo pogledat koji recept.
A pizza nije isključivo za kamen, možeš probati na papiru za pečenje i rešetkama. Neće biti isto, kamen digne razinu ali nije loše za start. Tako sam je ja prije kamena pekao.
Inače kamen hvataj u Eurospinu/Lidlu, znaju ih imati svako toliko i budu ispod 100 kn.
- Uređivano
Znači, ako me nije korona, ove dvije teme će me dokrajčiti…
Ostalo malo mesa od jucer dica nisu doma tako da se nemoran misliti oko rucka i onda jedan moj omiljeni sendvic