Da, pizze ti izgledaju brutalno… ovako po slici, radije bi pojeo tvoju nego bilo koju iz ZG pizzerija….
Svaka čast!
Da, pizze ti izgledaju brutalno… ovako po slici, radije bi pojeo tvoju nego bilo koju iz ZG pizzerija….
Svaka čast!
Ja se isto mislim ovih dana probat napravit neki starter koji može stat onda u fridgu dosta. Tako kad me pukne želja da mogu izvadit i sklepat to taj dan u relativno kratkom vremenu.
Lopatu sam ja sam sebi napravio na poslu jer radim s inoxom. Iako je to zajeb jer je teška ko sami vrag radi materijala. Najbolje je tražit neku aluminijsku. Ali da, po onome što sam gledao baš su im nabili cijene. Vjerovatno je sad sve i skuplje.
A koliko dana to tijesto može stajati u fridžu?
I u videu kaže da se ova vrsta pizze može peći samo na kamenu… zašto?
Ili možemo i mi, obični smrtnici bez kamena?
Za te startere neznam ni ja. To ću tek probat sad pa trebam malo pogledat koji recept.
A pizza nije isključivo za kamen, možeš probati na papiru za pečenje i rešetkama. Neće biti isto, kamen digne razinu ali nije loše za start. Tako sam je ja prije kamena pekao.
Inače kamen hvataj u Eurospinu/Lidlu, znaju ih imati svako toliko i budu ispod 100 kn.
Znači, ako me nije korona, ove dvije teme će me dokrajčiti…