Mobiteli (Android, iPhone) - općenito
[deleted]
- Uređivano
Miro ma tebi najbolje ostat tamo gdje jesi, jer ako nisi 100% siguran da zelis mijenjat onda bolje nemoj.
Nije to mala promjena, a ako si zadovoljan s androidom nema razloga za promjenu.
Ja znam da se vise nikad necu vratit na android, tako da iskreno ni ne gledam sto izbacuju.
Ma neman ti ja problem sa ios android sve je to na kraju isti k.
Iman ipad pa znan kako to funkcionira.
Mene ti iskreno od svega najvise vuce ultra sat a to ne ide bez telefona a onda mi to vuce i slusalice.
Viditi cu jos.
Igre ne igram samo surfanje youtube reddit i kamera, ostalo vise i ne diran na mobitelu. Prije san zna poneku igru igrati ali sad vec skoro 2 god nista od toga.
[deleted]
Miro jesi gledao mozda garmine? Odlicni satovi, vise orijentirani sportu. Ronjenje bez problema. Imao sam fenix 6 i forerunner 945
[deleted]
Genesis pro max, od kad sam presao na ove “vece” mobitele svi manji su mi sad kao igracke.
- Uređivano
A pogleda san sto videa, prvo nisu mi lipi, drugo glavna fora im je duga baterija i vjezbanja a mene vise zanima smart strana tu kaskaju ako koji i ima lipsi ekran onda je i baterija dosta slabija.
Jebiga meni se od prvog dana od najave od predstavljanja ultra sat svidio i odusevio me ali nije bilo prave prilike za uzeti ga. Onda san cuo da dolazi iphone sa usb c i cekao.
Poci cu do istyla i malo viditi u ruci kako to sve izgleda.
Genesis uzimas pro ili pro max?
Ma to se niti ne pita znas da je max
Isto tako sad vec godinama san na najvecim mobitelima sto ima samsung i neznan kako bi moga na manje
Opa evo novi leakovi za s24ultru izgleda da je cijena skocila od materijala i proizvodnje ici ce na vise rama i cijena snapdragona je posla gori pa jos misle staviti titan okvir i da bi cijena ostala ista žrtvovati ce kameru i nema vise 10x opticki zoom.
A nabijen ih nakurac pa to je jebena fora i nesto sa cime su uvik bili isprid konkurencije.
Po ovome uziman ili iphone 15 pro max ili s23ultru
Ovo je k'o Santa Barbara.
Prije ću ja kupit iPhone nego Miro.
Jelda smiješno kako poslije bijedne prezentacije Ajfona magično se poslije par dana pronašla hrpa nekih leakera koji nagovještavaju jako loš i skup S24 Ultra. Do prezentacije Ajfona jedina potvrdna informacija je bila ta da će Samsung imati i dalje 45w brzo punjenje.
Meni zvuči kao fake news.
A to ti je na kraju ziva istina, ja svake godine kupujem iphone i svake godine san i dalje na samsungu
Od iphone 13 je krenulo a neznan zasto san odusta, pa dosa 14 ocu necu cekati cu ultra 23 drzao ga u ruci vec zena na salteru izracunala tarifu i odusta san pa reko cekan 15 i tako u krug.
Jebate auto san kupova 2 3 godine i na kraju kupija nesto sto nisan niti gleda.
Ja neznan po cemu je bijedna prezentacija iphona a i po preorderima di je apsolutno svugdi rasprodano bogami bjedna prezentacija nije bila.
Svi leakovi stizu od ekipe koja je do sad tocna bila, sve i prije sto san pratija uvik je ispalo tocno. To sto ti gledas samsunga ko isusa krista ja ti nemogu pomoci.
Samsung je ocekiva cijenu iphona koja ce ici gori a cijena nije isla gori i sad opet govno od Exynosa ide u s24 i s24+ a samo u ultru snapdragon i dignuti ce ram pa di misle stediti je perskop kamera od 10x. Biti ce kap 3x i 5x ali taj 5x ce biti 50 a ne 10mp pa kao sa time ce to biti super i sa 10x…oce moj kurac. Ako zele istu cijenu negdi se stediti mora a stednja na kameri me ne zanima.
A govoriti da je samsung svetinja je sprdnja na najvece, svake godine sprdaju apple kad nesto izbaci onda oni to ponove. Zadnje je bilo izbacivanje punjaca za kojeg su se uredno izrugivali.
Ja sad barem znan sto cu uzeti s23ultra ili iphone 15 pro max. Od ostalih brandova me niko ne zanima jedino sam jednom bio blizu kupnje one plusa ali onda je stigao novi note bio tako da nisan ima sto razmisljati.
[deleted]
- Uređivano
Potražnja iskompleksiranih korisnika za tim uređajem ne opravdava kvalitetnost uređaja, već trend. Prezentacija je bila bijedna, posebno base i plus uređaja.
Isus Krist mi je stran pojam, i lik koji u mojoj vjeri ne predstavlja ništa, pa isto ne razuzmijem poveznicu sa Samsungom, ali vjerovatno si mislio na vjernost tom brendu. U krivu si, jer Ajfonovci su poznati kao kultisti i slijepo odani brendu. Imaš u par komentara gore, netko je poslao članak. Problem prihvaćenosti u društvu, socijalni status fejk elite koji će i govno držati u džepu, samo ako ima znak jabuke na njemu. To ne opravdava kvalitet, nego trend.
I nisam ljubitelj Samsunga, već mi je ćejf opravdano srati po Ajfonu. Ako do sad nisi skužio, ne znam. Mislim da ne postoji marka telefona koju do sada nisam posjedovao. Samsung se samo pronašao u mojim rukama posljednje 3 godine.
A pogleda san jucer cin je izaslo u nekim stvarima rastura iphone u nekim s23ultra tako da je sad samo od osobe do osobe sto mu se sviđa jer sa nitijednim mobitelom nece faliti, a sutra ili preksutra cu do istyla pogledati malo mob i sat pa viditi sto cu ja uzeti.
Raziel Isus Krist mi je stran pojam
To ti je izmišljena osoba nesto slicno kao, bog, alah, buda, did mraz i slicn
Nisi nisi sve 5, samo ti je svaki odgovor dizanje Samsunga u nebesa ali jebiga…
[deleted]
Miro pa je, ovako najbolje. A i razmisljao sam se prebacit na bonbon za 10€ mjesecno dobijem isto ono sto u tcomu placam 30€ mjesecno.
Miro Nisi nisi sve 5, samo ti je svaki odgovor dizanje Samsunga u nebesa ali jebiga…
Opet si u krivu.
U posljednjih 10 postova koje sam objavio ovdje, samo jednom sam spomenuo Samsung, i to tebi kad sam uslikao screenshot za dodavanje bookeha za portret.
Nemoj da se tripuješ. Ubit će te Bog xdd