Raziel Isus Krist mi je stran pojam, i lik koji u mojoj vjeri ne predstavlja ništa
Isus Krist u Kuranu je Prophet. Nije istina da ne predstavlja nista.
Miro To ti je izmišljena osoba nesto slicno kao, bog, alah, buda
Eo Jos jednog bogohulnika. Gdje ce Vam dusa…
Meni je suludo raspravljati se o mobitelima, konzolama itd. Neki su vjerni brendu, neki kupuju isti brend iz navike, a neki se povode za trendom.
Osobno Sam Ove godine uzeo Pixel 7 i to Mi je prvi puta U zivotu da Sam uzeo isti brend mobitela zaredom. Do sada bih svaki puta Kada bih uzimao Novi mobitel gledao da Bude nesto Sto do sada nisam koristio.
Uglavnom mogu Vam reci da za nekog tko ne slika gotovo nikako, ne slusa glazbu na mobitelu, ne gleda filmove na njemu, osim Sto se dopisivam sa zenama i frendovima, meni je do sada svaki brend Bio vrlo dobar, osim Samsung kod kojeg Mi je baterija se nabusila i potrgala gorila Glas na zacelju.
Medjutim i dalje ne bih rekao nekom nemoj kupiti Samsung jer bih GA mozda i Sam kupio da Mi izadje neki dobar Deal.
Dali Su mobiteli DNS precijenjeni? Jesu. Mali kosoki ga sklapa za sicu, a oni jadnici U africi rudare materijale Dan i noc za topli obrok. Onda Kompanije bubnu svoj sugavi Logo na zaceljele mobitela i naprave reklamicu i bace udicu i smiju se kako se fanovi trgaju, neki cak i noce pred radnjama, za komad tehnologije. Mislim sramotno je da kupis uredjaj od milju i kusur eura i ne mozes GA Ni puniti. Ali cuvajmo okolis. Suludo Mi je braniti korporacije, Ali eto, poucen ovim forumom i mnogim drugim mjestima, to je postalo normala.