Tzereen
A to ti je na kraju ziva istina, ja svake godine kupujem iphone i svake godine san i dalje na samsungu 🤣🤣🤣🤣
Od iphone 13 je krenulo a neznan zasto san odusta, pa dosa 14 ocu necu cekati cu ultra 23 drzao ga u ruci vec zena na salteru izracunala tarifu i odusta san pa reko cekan 15 i tako u krug.
Jebate auto san kupova 2 3 godine i na kraju kupija nesto sto nisan niti gleda.
Raziel
Ja neznan po cemu je bijedna prezentacija iphona a i po preorderima di je apsolutno svugdi rasprodano bogami bjedna prezentacija nije bila.
Svi leakovi stizu od ekipe koja je do sad tocna bila, sve i prije sto san pratija uvik je ispalo tocno. To sto ti gledas samsunga ko isusa krista ja ti nemogu pomoci.
Samsung je ocekiva cijenu iphona koja ce ici gori a cijena nije isla gori i sad opet govno od Exynosa ide u s24 i s24+ a samo u ultru snapdragon i dignuti ce ram pa di misle stediti je perskop kamera od 10x. Biti ce kap 3x i 5x ali taj 5x ce biti 50 a ne 10mp pa kao sa time ce to biti super i sa 10x…oce moj kurac. Ako zele istu cijenu negdi se stediti mora a stednja na kameri me ne zanima.
A govoriti da je samsung svetinja je sprdnja na najvece, svake godine sprdaju apple kad nesto izbaci onda oni to ponove. Zadnje je bilo izbacivanje punjaca za kojeg su se uredno izrugivali.
Ja sad barem znan sto cu uzeti s23ultra ili iphone 15 pro max. Od ostalih brandova me niko ne zanima jedino sam jednom bio blizu kupnje one plusa ali onda je stigao novi note bio tako da nisan ima sto razmisljati.