Dobro, umanji iznos minimalno za iznos mjesečnog bona koji vjerojatno kupuješ i plaćaš 100kn. Treba i na bonu kupiti neku mjesečnu tarifu da dobiješ gige i minute.
Mobiteli (Android, iPhone) - općenito
- Uređivano
Svak za sebe zna sto mu se isplati a sto mu se neisplati, nema svak istu placu niti isti standard.
Meni je u svakom slucaju jeftinije dati misecno 473.47 kn za s23ultru nego 585.51kn.
Ma nedaj boze to se neracuna koristis najmanji bon i spajas se po wi fi tockama ko kad si bio dite
Ja mobitel najviše koristim zbog posla tako da sam već duže vrijeme na većim tarifama i ne razmišljam vise uopće o tome. Iz te perspektive mi je ok uzeti mobitel uz tarifu, još si naravno preko firme otkucam PDV.
Pa vise se i ne sican od kad iman unlimited tarifu, a ocito se tarifa kod nekih racuna samo kad kupujes mobitel ovo drugo koda je i nema. Vec vise od dvi godine ne placan mob uz tarifu jer nisan nista kupova sad cu zvati tcom za povrat novca
- Uređivano
doctorfreak svakako se isplati uzeti 400 eura popusta je odlican deal, no mislim da vise ni ne postoji ugovorna obveza, te da mozes raskinuti kad god zelis al moras isplatit uredaj
Malo kasnim, ali da se referiram na raspravu od ranije. Ne znam je li iPhone bolji mobitel od Galaxyja, ali Apple je puno jači brend od Samsunga. Znanstvenici su radili magnetnu rezonancu mozga na korisnicima iPhonea i Samsung Galaxyja i plasirali im pozitivne, negativne i neutralne vijesti o kompanijama Apple i Samsung. Kad su korisnicima iPhonea čitali vijesti o Appleu njihov je mozak reagirao identično kao kad saznaju pozitivne ili negativne stvari o članovima obitelji. Kad su korisnicima Samsung Galaxyja čitali pozitivne i negativne vijesti o Samsungu bili su potpuno ravnodušni, a jedina emocija koju pokazivali tijekom eksperimenta bila je sreća na negativne i iznerviranost na pozitivne vijesti o Appleu.
Ja ću opet na OnePlus vjerojatno, sad u 12. mjesecu. Ne znam što bi drugo. Nisam imao problema sa zadnja 3. Kupim ga na popustu kad dođe noviji model i za 550€ imam 10% "lošiji" mobitel od onog koji košta 1300€.
Vidin da je Ultra 2 sat jeftiniji od prvog za 110€.
Moglo bi se onda i za iphone ocekivati da bude malo jeftiniji i bilze Americkim cijenama
[deleted]
Biti ce jeftiniji nego 14 prosle godine, ali primjetno skuplji nego u ostatku EU, kao npr austrija i njemacka
[deleted]
- Uređivano
Miro ja cu ga uzet u grazu mediamarkt, 1439€ je pro max. Kod nas ce biti nesto iznad 1600€. Garancija 1 godina normalno vrijedi u hrvatskoj.
[deleted]
Genesis u Zagrebu sam, imam sat i pol voznje do Graza
[deleted]
Genesis ja sam i zadnjih godina sve sto se tice tehnike kupovao u Grazu, ima ogroman soping centar tamo pa usput si obnovim i garderobu, a i napravim mali izlet.