Tzereen Flipper sad si me pogubio. Ne može note imati bolje performanse. 11-ica je jedno 40% brža po svim mjerenjima. To je u biti jedina velika prednost 11ice. To i dimenzije.
Flipper Tzereen Ima 120hz ekran, a koliko sam testirao čak i kameru ima bolju. Ali su razlike malene.
Flipper OK, ne znam onda pod čega spadaju ekran i kamere, ali su bolje na Pro modelu. I baterija je dosta bolja. Ja na Liteu nisam sretan uopće s baterijom. Koji god da čovjek kupi, dobit će slične telefone sličnog ranga s manjim razlikama. Osim dizajna.
Tzereen Flipper je, to smo gore komentirali. I herce i kameru i bateriju. Performanse su brzina. Ostalo su specke. Ko i auto, kad govoriš o performansama, ne misli se na dužinu, širinu, opremu, već na motor, brzinu, ubrzanje, okretnost i to.
Raziel Hvala ekipa na savjetima, odluka je definitivno pala na Note 10 Pro. Nadam se da ce biti zadovoljan, iako prvobitno nije neki extra konzumator telefona.
Raziel Danas predstavljena 3 nova Samsung modela S serije. Po običaju prva dva modela S22 i S22+ ni po čemu značajni, sa naravno astronomskim cijenama naspram konkurencije. S22 Ultra po običaju unaprijed slovi za mobilni godine sa odličnim perfomansama, S Penom i ultra astronomskom cijenom. Klasično Samsungovo poslovanje unazad 3 godine.
Miro S22 ultra A ono nije me odma kupio Iman note 10+ plan je bio novi note ali njega nema sad ili s22 ultra ili iphone 14pro max kad izade Ali bas mi se moraju sviditi da iden minjati trenutni mob koji i dalje radi jako jako dobro
weky Miro Iman note 10+ plan je bio novi note ali njega nema sad ili s22 ultra Samsung je ugasio Note liniju jer se previše poklapala sa Ultra modelima. Bili bi gotovo identični po karakteristikama. Noteov tredemark su pravokutni rubovi i olovka, što S22U oboje ima. To je zapravo novi Note. Note linija je čudo. Apsolutno bez premca među Androidima. Barem su 30% bolji od kompletne Android konkurencije i flagshipova drugih proizvođača.
Picek Iako su napokon stavili integrirani S Pen na S22 Ultra i time valjda mijenja Note seriju, mislim da ću pričekati Z Fold 4 jer mi ističe ugovor u 8.mj.
4mal Imam S21 Ultra i mislim da cu isto pricekat GF4 ako bude imao s-pen utor i bolju underscreen kameru 👍
JoelDrake Miro Kako je u Njemačkoj dobra stvar, brat npr. na dvije godine ima tarifu od 30€ mjesečno i jendokratno za 60€ bira flagship koji želi, imao je S10+ biser moga i Note10+ ali ne on nije htio, sad S21, nije mu napeta Note serija 😂😂 ima da kad mu istekne idući ugovor da produži i uzme mi S23 Ultra a on nek ostane na S21 😂😂!
Picek Vidim da ima obvdje ljubitelja Note serije koju općenito smatram najboljom serijom mobitela, barem po mom ukusu. Uzeo sam day one Note20 Ultra i dan danas radi kao i prvog dana, vrhunski mobitel.
Nexus Picek Mobitel je jedva godinu i pol star i koštao je 1200 eura. Najbolje da te ne služi nakon tako malo vremena.
Picek Nexus slažem se iako nema pravila. S iPhoneom sam se nekoliko puta napatio i ne želim više iPhone. Samsung mi se do sada pokazao vrlo pouzdanim. Mami sam dao S10+ kad sam uzeo Note20 Ultra i njoj radi sad već skoro tri godine bez ikakvog problema, čak je i baterija još uvijek odlična.
Miro Nexus Jedno je koliko kosta a drugo je za koliko se kupi. weky Da nakon s22ultra sad je svima jasno da note vise ne postoji na samsungu sad je to note cak i po izgledu ma odnosno po svemu. JoelDrake Ja i kad san gleda one plus xiaomi i slicne mobitele koji su kao jeftiniji a u rangu sa samsungom svi su oni oko 5000kn ali ritko dobijen dobar popust mene je note 10+ kostao 4000kn i dobio san jos tablet na dar. Jebiga samsung na tcomu uvik dade neku jebenu cijenu. Iphone novi me zanima jer ce maknuti kao onaj notch na ekranu koji me jako zivcira pa se mozda prebacim tamo, samo sto ce samsung uletiti sa nekom ponudom i onda kurac
Miro Fico Po svim leakovima to bi tribalo sad biti na iphone 14, zato nebi uzima nista dok on ne izade