Ja bi ih ovako poredao;
1. iOS - Nakon 3.5god na androidu, samo se mogu pitati gdje mi je bila pamet. Ima mana, bugova kao i svaki os, ali usporedba u radu samog sustava spram drugih je ne usporediva.
2. WinOS - Sve pohvale za sada. Lumia 535 sa mizernih 512MB rama na 8.1 sustavu radi boljen nego da ne pretjerujem, ali barem 90% uređaja na androidu.
Volio bih u budućnosti vidjeti i puno drugih proizvođaća na ovom operativnom sustavu
3. Android - Nikada više povratak na njega.
Prezahtjevan i nikada (ne)izbalansiran OS. Koristiti 8jezgrene procesore i 4GB radne memorije za neki normalni fluidni rad? Čisto bacanje resursa.
ufff totalni potpis , ono miljun plus.
win sam davao koristio, ali baš davno, bio je ok, ako mogu napisat bio mi je bolji nego android na S5, kojeg sam kupio nakon ip 3,3s,4,4s i 5. ušetao u t mobile i tražio tarifu xy, i da mi daju iphone 5s, međutim kaže teta, trenutno nema, a ja kako mrzim čekat red, pitam šta ima, kaže samsung s5 je savršen. uzmem ga 5 minuta, malo ga pregledam, kažem simpa, nije loš, veći od iphona, i ajde uzmem ga. nakon pol dana sam ga htio prodat, što sam učinio nakon mjesec dana.
nakon iosa, iskustvo na androidu je za završit u umobolnicu. nemam fejs ni tviter, ali mail,muzika, appovi,pokoja igra, sve šta mi za posal treba, sve je tu i radi glatko,klizi ma savršeno. plus sam odavno naučio da nikad ali baš nikad ne stvaljam update dok se ne stabilizira, i ako imam iphone 5, nema šanse da mu dignem ios od iphona 6.
zadnjih 10 g koristim samo jabuku, od kompa,lapa,tableta i moba, i milina. ej kad pališ komp ili lap, stisneš botun, 12345 i možeš radit. itd,itd. plus nisam neki zahtjevni korisnik, ne programiram ko pol foruma , itd. mail,tel,sms i ostale pizdarije i ja prezadovoljan. i da ne kupujem kad tek izađe, nego kad mi mob rikne, ili je stvarno ostarija. inače imam sad trenuto uz ip6 i ip4, osim manjeg ekrana, radi sve isto ko i ovaj. normalno ip4 je nastarom iosu
e da ovo sam zaboravio, imam ipad 1, a žena koristi ipad sa retinom, prvi sa retina zaslonom, ne znam koji je to broj. moj ipad 1 radi ko urica, za sms,mailove, surfanje ma sve šta treba, osim nekog programiranja, i ne može neke appove nove, ali mi ni ne trebaju.
eto meni samo jabuka, ali žena ima ipad i win neki mob i win joj je zakon uz ipad