Imam LG G3 i jedan veliki problem....
Kontakti... oni koji su na telefonu i na gmail accountu.
Na prijašnjem sam telefonu imao po defaultu da sve kontakte s kojima imam datum rođendana, da mi iste pokazuje i u kalendaru.
Da li netko zna kako to podesiti?
I kako najjednostavnije kontakt koji je na telefonu prebaciti na gmail account te da zadrži sve podatke istog?
Hvala unaprijed !
Mobiteli (Android, iPhone) - općenito
Meni stigao Moto G 3rd gen, zahvalio bih se someone jer se ne bih moba sjetio nikada (iako sam gledao prosle generacije), za sada mobom odusevljen, sve leti, prakticki stock Android, a daleko mi je najveci sok bio ekran (iako je ekran na njemu prosjek), u usporedbi sa starim mobom, koji jest da je star 4 godine ali svejedno, to je drugi svijet.
Ugl za sada prezadovljan, vrijeme je da krenem korisiti smartphone kak spada jer ovaj sto sam do sada imao je u zadnjih god i pol bio na :
Jesi s Amazona naručio ili kod nas negdje? Cratos
Imam LG G3 i jedan veliki problem....trebas imat uključenu sinkronizaciju na telefonu pa ti sve automatski napravi , u opcijama kalendara se isto da nešto podesit
Kontakti... oni koji su na telefonu i na gmail accountu.
Na prijašnjem sam telefonu imao po defaultu da sve kontakte s kojima imam datum rođendana, da mi iste pokazuje i u kalendaru.
Da li netko zna kako to podesiti?
I kako najjednostavnije kontakt koji je na telefonu prebaciti na gmail account te da zadrži sve podatke istog?
Hvala unaprijed !
uglavnom meni je bilo sinkroniziralo kontakte sa maila , skype , face , viber i dobivao obavijesti kad je kome rođendan
ja sam imao LG G3 jedno 8 mjeseci pa sam ga prodao , ne sječam se sad točno u detalje sve , al znam da treba dodat račun i sinkronizirat
nego jel konačno došao lollipop na taj famozni G3 ?
btw... ja sam sa windows phone prešao na android opet i uzeo lg spirit tek tolko da mogu normalno koristit telefon
za sad sam skroz zadovoljan
Jesi s Amazona naručio ili kod nas negdje? CratosAmazon, onaj link sto sam u pm zalijepio, trebalo je 3 dana da dispatchaju (mislim da SD kartica koju sam takoder narucio nije bilo na lageru), i nakon dispatcha 4 dana im je trebalo za dostavu.
Al kolko vidim na nabava.net, prodaje neki mali ducan u Dubravi isto samo sto kada sam gledao nisu imali na zalihama.
Dabrich G3 ima Lollipop godinu dana već
A što se tiče ove sinkronizacije pojma nemam nikad to nisam koristio.
pa dobro nema godinu dana jer sam ja svoj prodao pred možda nekih pola godine i do onda jos uvijek nije imao
Amazon, onaj link sto sam u pm zalijepio, trebalo je 3 dana da dispatchaju (mislim da SD kartica koju sam takoder narucio nije bilo na lageru), i nakon dispatcha 4 dana im je trebalo za dostavu.Ja sad gledam isto za sestru,stvarno mi je super mobitel za tu cijenu,makar sad ima i dosta kineza koji daju izvrsne mobitele u sličnom rangu.
Al kolko vidim na nabava.net, prodaje neki mali ducan u Dubravi isto samo sto kada sam gledao nisu imali na zalihama.
A i upravo sam pročitao da je Motorola predstavila (predstavio?) Moto G Turbo Edtion koji ima 1080p ekran (isto 5") ali i Snapdragon 615 umjesto 410. Zasad samo Meksičko tržište ali treba vidjeti da li će ga plasirati i na druga tržišta.
pa dobro nema godinu dana jer sam ja svoj prodao pred možda nekih pola godine i do onda jos uvijek nije imaoJa ga imam od 12. mjeseca prošle godine od kada sam dobio mobitel. Možda je razlika ako si ga uzimao zaključanog
Kupio sam ga bio u sancta domenici i bio je otkljucan na sve mreze i na androidu 4.4
Zatim sam nekoliko puta trazio azuriranje telefona na zadnju verziju androida i eto uvijek sam dobivao poruku kako koristim zadnji OS
A opet citao sam da je kao izasao lolipop za taj model u hrvatskoj
Isto tako sam pokusao i preko pc ažuriranje i kao nije bilo androida
To je i jedan od razloga sto sam telefon prodao
Poslano sa mog LG-H420 koristeći Tapatalk
Stigao Redmi Note 2,ženi prepustio S4
Stvarno je stroj, odmah stavio kaljeno staklo i naručio Case.
Ne kupujem više nikakva imena,Xiaomi pravi vrhunske stvari...
Sent from my Redmi Note 2 using Xparent Green Tapatalk 2
Ja bi ih ovako poredao;ufff totalni potpis , ono miljun plus.
1. iOS - Nakon 3.5god na androidu, samo se mogu pitati gdje mi je bila pamet. Ima mana, bugova kao i svaki os, ali usporedba u radu samog sustava spram drugih je ne usporediva.
2. WinOS - Sve pohvale za sada. Lumia 535 sa mizernih 512MB rama na 8.1 sustavu radi boljen nego da ne pretjerujem, ali barem 90% uređaja na androidu.
Volio bih u budućnosti vidjeti i puno drugih proizvođaća na ovom operativnom sustavu
3. Android - Nikada više povratak na njega.
Prezahtjevan i nikada (ne)izbalansiran OS. Koristiti 8jezgrene procesore i 4GB radne memorije za neki normalni fluidni rad? Čisto bacanje resursa.
win sam davao koristio, ali baš davno, bio je ok, ako mogu napisat bio mi je bolji nego android na S5, kojeg sam kupio nakon ip 3,3s,4,4s i 5. ušetao u t mobile i tražio tarifu xy, i da mi daju iphone 5s, međutim kaže teta, trenutno nema, a ja kako mrzim čekat red, pitam šta ima, kaže samsung s5 je savršen. uzmem ga 5 minuta, malo ga pregledam, kažem simpa, nije loš, veći od iphona, i ajde uzmem ga. nakon pol dana sam ga htio prodat, što sam učinio nakon mjesec dana.
nakon iosa, iskustvo na androidu je za završit u umobolnicu. nemam fejs ni tviter, ali mail,muzika, appovi,pokoja igra, sve šta mi za posal treba, sve je tu i radi glatko,klizi ma savršeno. plus sam odavno naučio da nikad ali baš nikad ne stvaljam update dok se ne stabilizira, i ako imam iphone 5, nema šanse da mu dignem ios od iphona 6.
zadnjih 10 g koristim samo jabuku, od kompa,lapa,tableta i moba, i milina. ej kad pališ komp ili lap, stisneš botun, 12345 i možeš radit. itd,itd. plus nisam neki zahtjevni korisnik, ne programiram ko pol foruma , itd. mail,tel,sms i ostale pizdarije i ja prezadovoljan. i da ne kupujem kad tek izađe, nego kad mi mob rikne, ili je stvarno ostarija. inače imam sad trenuto uz ip6 i ip4, osim manjeg ekrana, radi sve isto ko i ovaj. normalno ip4 je nastarom iosu
e da ovo sam zaboravio, imam ipad 1, a žena koristi ipad sa retinom, prvi sa retina zaslonom, ne znam koji je to broj. moj ipad 1 radi ko urica, za sms,mailove, surfanje ma sve šta treba, osim nekog programiranja, i ne može neke appove nove, ali mi ni ne trebaju.
eto meni samo jabuka, ali žena ima ipad i win neki mob i win joj je zakon uz ipad
I skinem si ja napokon iOS 9 i svidja mi se moram priznat, ali trebat ce malo navike na neke stvari. S ovim Lower power modom, cini mi se da baterije mogu mjesec dana izdrzat
Na kojem si prije bio? Ako si prelazio sa iOS 7 ili 8 nije baš bilo neke promjene,barem koliko sam ja primjetio.
I skinem si ja napokon iOS 9 i svidja mi se moram priznat, ali trebat ce malo navike na neke stvari. S ovim Lower power modom, cini mi se da baterije mogu mjesec dana izdrzat7-8 sati u koristenju, a u stand by-u moze do 3-4 dana, uz povremeno koristenje fb-a i tih standardnih aplikacija, barem meni
Ma ja taj mod ne koristim, jer stvarno i nema potrebe. 9ka je toliko dobro optimizirana da i bez njega 'štedi' bateriju.
Da li vam uspori mobitel kada ukljucite Low Power? Nisam bas pratio sto tocno mob napravi kad ukljucis taj mod,ali pretpostavljam da malo smanji performanse.
Da li vam uspori mobitel kada ukljucite Low Power? Nisam bas pratio sto tocno mob napravi kad ukljucis taj mod,ali pretpostavljam da malo smanji performanse.Ja nisam nikakvo usporavanje osjetio, igranje igrica, koristenje aplikacija je isto kao na obicnom battery mode-u. Jedino sto mod iskljuci neke nepotrebne stvari i time štedi bateriju, a meni mobitel radi jednako kao i obicno :)
Na kojem si prije bio? Ako si prelazio sa iOS 7 ili 8 nije baš bilo neke promjene,barem koliko sam ja primjetio.Sa osmice. Ma nisu to sad neke velike promjene, ali onaj double tap na home button kad otvorimo menu sa svim otvorenim aplikacijama je meni dosta drugaciji i tu stalno gasim nesto sto ne zelim...
Moze pomoc, znaci nakon sto mi je izbacilo da treba updateati 25 aplikacija, ja sam samo stisnuo neka se to rjesi, i nakon toga mi je onaj menu (ili kako se vec to zove, kada se stisne ono dolje na sredini i izbaci popis svih aplikacija) postao samo da se moze scrollati prema dolje, a prije su mi bile stranice (na svakoj 16 aplikacija), i to bih htio vratiti ali pojma nemam, pa ako netko moze pomoci?