Kad smo kod baterija gdje mogu kupit orginalnu za G3?
Mobiteli (Android, iPhone) - općenito
nema se tko što uvrijediti. iOS u nekim stvarima jede glupasti Android. Ako korisnik iOS koji je imao prije android kaže da mu je je iOs draži - zašto bi lagao. Gro korisnika Androida bi da ima novaca prešao na iOS. Do sada sam samo čuo da je malo tko požalio prelazak na iOs. Čujem samo riječ preporod
Ja sam sebe jedem od muke od izbora, nikako da napišu taj prokleti datom za update da sam miran
Danas staroj rihtam htc 620 i kada vidim koje kretenske aplikacije su gore i što moram update raditi. Popišam se na takve gluposti
luka1504 - http://www.lanet.hr/proizvodi/oprema-za-mobilne-telefone-baterije-lg-154/baterija-lg-d855-g3-bl-53yh-3000-mah-original-6191
jel to to?
Čemu svađe
Može i android u standby-u čuda izvući, samo treba sve poisključivati, pogotovo nepotrebne aplikacije. Recimo meni sa uključenim stamina modom prikazuje od oka 10-ak dana u standby-u. I nije laž, nekad se dogodi da 1% ode preko noći.
Jednom mi bijaše 3d i 12h od punjenja (od oka), uz SoT otprilike više od 2h, baterija na 66%, točno se sjećam.
Poanta, sve ovisi kako se mob koristi :)
Ja ne kuzim sta imate riktat na mobitelima osim zvuka zvona i poruke. Kupim mobitel stavim tri app gore zabu, PS, taptalk i to je to.
Baš zato postoje low,mid i high end mobiteli tj. low,mid i power useri. Nekome mobitel treba za 3 aplikacija a nekome za ipak malo više od toga.
Ne kuzim bas me zanima za sta to power useri koriste mobitel a ja ne. Nije ovo nikakva provokacija nego me cist zanima.
Prije par mjeseci dobio S5 od sestre.Na mobu je instaliran iOs 9.1.Mene zanima dal postoji kakva aplikacija ili način da ja pogasim te sve nepotrebne defaultne aplikacije koje nepotrebno rade u pozadini?Pretpostavljam da mi proždiru bateriju abnormalno.Ili ako postoji neka aplikacija da produži trajanje baterije?Tražim po app store,ali ništa konkretno ne nalazim.
Pa svaki jbni dan ja moram punit taj mobitel,nekad i dva puta dnevno,ako ne daj bože pogledam par videa.
95 % vremena na telefonu provedem na pretraživaču,par foruma i pokoji portal za vijesti,niš drugo.
Ili je to baterija dala svoje?
Ni ja ne stavljam više od 5-7 app (fb, twiter, instagram, rezultati, viber, chrome, tapatalk i tu i tamo još nešto. Ali me strah čak i da sa 7 app ne ispunim to malo i jadno mjesta na mobu. Zato mi i je žao dati gro love.
Na smeću od huaweia sada na 8 GB verziji ne mogu trenutno update chroma napraviti, fali mjesta, a jbt ćaća nemam ni 6 app svojih.
I ne kuzim kaj ne rade mobitele sa SD utorom. Daju 8 GB bez SD kartice. Staljin bi takve proizvođače u gulag poslao.
Prije neki dan sam nasao u ladici zaboravljenu Nokiu 3210 iz davnih vremena, imala je jos dvije crtice baterije.
Svatko koristi ono šta mu odgovara, svi imaju mana, ali svoju funkciju obavljaju.
Sent from my S5 using Tapatalk
Prije par mjeseci dobio S5 od sestre.Na mobu je instaliran iOs 9.1.Mene zanima dal postoji kakva aplikacija ili način da ja pogasim te sve nepotrebne defaultne aplikacije koje nepotrebno rade u pozadini?Pretpostavljam da mi proždiru bateriju abnormalno.Ili ako postoji neka aplikacija da produži trajanje baterije?Tražim po app store,ali ništa konkretno ne nalazim.Imas low power mode u postavkama koji mozes ukljuciti,isto tako disejblati koristenje mobilnih podataka za odredene aplikacije,kao i sto mozes postaviti duze intervale azuriranja maila (ako ga koristis).
Pa svaki jbni dan ja moram punit taj mobitel,nekad i dva puta dnevno,ako ne daj bože pogledam par videa.
95 % vremena na telefonu provedem na pretraživaču,par foruma i pokoji portal za vijesti,niš drugo.
Prije par mjeseci dobio S5 od sestre.Na mobu je instaliran iOs 9.1.Mene zanima dal postoji kakva aplikacija ili način da ja pogasim te sve nepotrebne defaultne aplikacije koje nepotrebno rade u pozadini?Pretpostavljam da mi proždiru bateriju abnormalno.Ili ako postoji neka aplikacija da produži trajanje baterije?Tražim po app store,ali ništa konkretno ne nalazim.Vjerojatno misliš na 8.1.. 9.1 je izašao jučer
iOS9 ima ugrađen mod slabog napajanja (štednja baterije) tako da ti ne treba druga aplikacija za to. Samo updejtaj uređaj na najnoviju verziju softwera.
Mada nemaš potrebe, standbay mod i sam odlično obavlja posao. Kod mene je sve popaljeno, od lokacija, sinhronizacije aplikacija u pozadini, ažuriranja, alarmi, iCloud, mail i dr. i tokom noći do jutra proguta smiješnih 3% baterije.
Takoder i kod mene baterija uz low power mode moze izdrzat cak 2 dana, ako ga ne silujem s igrama, nego osnovno, FB, Messenger, odigram par igrica cisto da dobim daily reward na njima, slikanje i sve lagano kroz dan i uspije mi potrajat, a tokom noci dok spavam mobitel mi 2% proguta u stand by-u. Što se mene tiče nije toliko loša baterija kako znam da ljudi pričaju/pišu. Ovisno kako se koristi ali opet normalno da nece dugo trajat ako se ne ugase aplikacije koje se ne koriste.Prije par mjeseci dobio S5 od sestre.Na mobu je instaliran iOs 9.1.Mene zanima dal postoji kakva aplikacija ili način da ja pogasim te sve nepotrebne defaultne aplikacije koje nepotrebno rade u pozadini?Pretpostavljam da mi proždiru bateriju abnormalno.Ili ako postoji neka aplikacija da produži trajanje baterije?Tražim po app store,ali ništa konkretno ne nalazim.Vjerojatno misliš na 8.1.. 9.1 je izašao jučer
iOS9 ima ugrađen mod slabog napajanja (štednja baterije) tako da ti ne treba druga aplikacija za to. Samo updejtaj uređaj na najnoviju verziju softwera.
Mada nemaš potrebe, standbay mod i sam odlično obavlja posao. Kod mene je sve popaljeno, od lokacija, sinhronizacije aplikacija u pozadini, ažuriranja, alarmi, iCloud, mail i dr. i tokom noći do jutra proguta smiješnih 3% baterije.
Za novi IOS samo riječi hvale najvise po pitanju baterije.
theMarko - Hvala
Inace ja cekam 6.0 da vidim kakav je Doze na njemu. Kazu da stvarno poboljsava battery life.
Hvala momci,probam danas malo kasnije se poigrati s njime ,pa da vidimo onda
theMarko - HvalaGoogle je moćan alat
Inace ja cekam 6.0 da vidim kakav je Doze na njemu. Kazu da stvarno poboljsava battery life.
I mene zanima 6.0 ali još više ovo oko Sd-a. Vidim update je malo ali nedovoljno mjesta proširio. Odluka je tu, samo dajte datum ono da u utorak mogu skočiti po mob sa popustom ddd
Bijeli ili crni... Hmmm
https://www.android.com/versions/marshmallow-6-0/
Potvrdeno da se moze koristit SD kao nastavak interne memorije i za aplikacije.
Dakle 100 %?! Ako je 100 % onda u utorak po mobitel idem.
Jedino nisam vidio kada dolazi update. Sony je potvrdio, ali datuma nema..
Ne čeka mi se onak' 3 mj...
Bijeli je efektan, ali crni je crni
Preporuka oko maske?!
Iskopčal jučer ujutro Z2 sa punjača, trenutno na 33%, a nije da se nije koristil.
Standard za Sony, ja zadovoljan.
Da ga do kraja dana ne silujem, izdržal bi 2 dana, garant.
Inače, Z2 je bolja, veća, jača i brža inačica M2-ojke sa nemjerljivo boljom kamerom.
Zasad pogodak :)
Iskopčal jučer ujutro Z2 sa punjača, trenutno na 33%, a nije da se nije koristil.A buraz ako mob sa 3200 mAh baterijom ne može 2 dana, bilo bi sramotno, ja bih ga odmah u zid
Standard za Sony, ja zadovoljan.
Da ga do kraja dana ne silujem, izdržal bi 2 dana, garant.
z2 i m2 su nebo i zemlja, po meni je z2 i danas veoma blizu vrha ponude na trzistu.
jesi probao remote play na njemu?