Tzereen Raziel a ti si sam najbolje odlučiš kaj ti je bitnije. Jel to veća baterija, 120Hz naspram 90Hz, snažniji procesor, utor za slušalice, dimenzije? Fora usporedba btw. Ja osobno bih uzeo manji, tanji, lakši i brži. Znači 11-ica.
viper89 Tzereen najbolje odlučiš kaj ti je bitnije. Jel to veća baterija, 120Hz naspram 90Hz, IMO najbitnija stvar na mobu mi je taj refresh rate. od kad sam na S21 Ultra to mi je definitivno najveci plus. sad mi obican 60 hz display kao slow motion
Nexus viper89 Mislim, da se razumijemo, između 90 i 120hz razlika stvarno nije primjetna, ali svakako bi uzeo ovaj Note Pro jer ima puno veću bateriju + sve ostalo, a ista cijena je u pitanju.
Tzereen Nexus Meni više ni baterija nije problem kad imamo punjače koji napune cijeli mobitel za 29 minuta.
Flipper Raziel Imam oba. 🙂 Službeni je Lite 11 5G, a žena ima Redmi Note 10 Pro. Performansama malo bolji Redmi Note 10 Pro, dizajnerski 11 Lite. Strašno lagan i tanak mob. Milina baš. Ali ako su ti od ergonomije bitnije perforrmanse (iako nije to takva razlika) uzmi Note 10 Pro. Ako ti 5G nije bitan jer ga Note 10 ne podržava.
Tzereen Flipper sad si me pogubio. Ne može note imati bolje performanse. 11-ica je jedno 40% brža po svim mjerenjima. To je u biti jedina velika prednost 11ice. To i dimenzije.
Flipper Tzereen Ima 120hz ekran, a koliko sam testirao čak i kameru ima bolju. Ali su razlike malene.
Flipper OK, ne znam onda pod čega spadaju ekran i kamere, ali su bolje na Pro modelu. I baterija je dosta bolja. Ja na Liteu nisam sretan uopće s baterijom. Koji god da čovjek kupi, dobit će slične telefone sličnog ranga s manjim razlikama. Osim dizajna.
Tzereen Flipper je, to smo gore komentirali. I herce i kameru i bateriju. Performanse su brzina. Ostalo su specke. Ko i auto, kad govoriš o performansama, ne misli se na dužinu, širinu, opremu, već na motor, brzinu, ubrzanje, okretnost i to.
Raziel Hvala ekipa na savjetima, odluka je definitivno pala na Note 10 Pro. Nadam se da ce biti zadovoljan, iako prvobitno nije neki extra konzumator telefona.
Raziel Danas predstavljena 3 nova Samsung modela S serije. Po običaju prva dva modela S22 i S22+ ni po čemu značajni, sa naravno astronomskim cijenama naspram konkurencije. S22 Ultra po običaju unaprijed slovi za mobilni godine sa odličnim perfomansama, S Penom i ultra astronomskom cijenom. Klasično Samsungovo poslovanje unazad 3 godine.
Miro S22 ultra A ono nije me odma kupio Iman note 10+ plan je bio novi note ali njega nema sad ili s22 ultra ili iphone 14pro max kad izade Ali bas mi se moraju sviditi da iden minjati trenutni mob koji i dalje radi jako jako dobro
weky Miro Iman note 10+ plan je bio novi note ali njega nema sad ili s22 ultra Samsung je ugasio Note liniju jer se previše poklapala sa Ultra modelima. Bili bi gotovo identični po karakteristikama. Noteov tredemark su pravokutni rubovi i olovka, što S22U oboje ima. To je zapravo novi Note. Note linija je čudo. Apsolutno bez premca među Androidima. Barem su 30% bolji od kompletne Android konkurencije i flagshipova drugih proizvođača.
Picek Iako su napokon stavili integrirani S Pen na S22 Ultra i time valjda mijenja Note seriju, mislim da ću pričekati Z Fold 4 jer mi ističe ugovor u 8.mj.
4mal Imam S21 Ultra i mislim da cu isto pricekat GF4 ako bude imao s-pen utor i bolju underscreen kameru 👍