Nije stiglo jos lol
Narucio u ponedjeljak navecer, u utorak pripremljeno za GLS ali im jos nije predano. S obzirom da GLS ne radi sutra i u petak, isporuku mogu ocekivati u ponedjeljak.
Nije stiglo jos lol
Narucio u ponedjeljak navecer, u utorak pripremljeno za GLS ali im jos nije predano. S obzirom da GLS ne radi sutra i u petak, isporuku mogu ocekivati u ponedjeljak.
Šteta
Edit: Ček, kaj? Ne radi GLS sutra?! Fuuuu**! Ja čekam nešto!
Eh, kad bi smio. U samoizolaciji sam.
"Manijak koji je kršio mjere samoizolacije se zaletio u skladište GLS-a"
Evo danas stigao ujutro ljepotan i sad sam ga tek oko 17h stigao otpakirati i upaliti.
Prvi dojmovi očekivano odlični. Dobio sam točno ono što sam htio. Glacial green boja dosta suptilnije izgleda, nije toliko napadna koliko sam očekivao tako da sam s time super zadovoljan s obzirom da sam dosad imao samo crne mobitele. Isto tako me ugodno iznenadilo koliko je mobitel kompaktan i lagan s obzirom na svoje dimenzije. Ono što je definitvno istina što drugi pišu je da je sklizak za popizdit i nema šanse da bi ga koristio bez maskice. Za prvu ruku će poslužiti maskica koja dolazi u kutiji dok u međuvremenu čekam da mi dođu dvije službene maskice koje sam piknuo na božićnoj rasprodaji za 100 kuna. Daljnje dojmove tek kad se malo poigram, zasad samo par (loših) slikica u spoileru.
Ništa, ušao sam i ja u 1+ klub. Morao sam onu akciju iskoristiti, jer je stvarno predobra. Mislim da je za te pare apsolutni best buy na tržištu.
Bilo bi još dobro da je i 8T koštao ispod 4 soma, jer dodaje još brže punjenje i 120 Hz, ali ova 8ica je za ove pare čudo. Odmah se po pakiranju i opremi vidi da je ovo malo bolji mobitel. Mislim da mi je najljepši mob do sad. Isto tako, mnogi su protiv zakrivljenog ekrana, ali meni je genijalan, i nisam još nijednom zabunom povukao.
Kasnije dodam koju sliku, a nakon par dana (hopefully) i recenziju.
Meni isto zakrivljeni ekran ne smeta, stovise nekako mi daje dodatnu eleganciju mobitelu. Ja nisam pisao neke recenzije jer sam zaboravio ali totalno sam odusevljen s mobitelom, pogotovo s brzinom. Mene inace kod mobitela ne dira vecina stvari osim performansi i tu sam jako osjetljiv. Ali ovaj OP+ 8 je dostigao i presisao sva moja ocekivanja. Brz i fluidan, bez ijednog zastajkivanja. Punjenje mi je odlicno isto, evo bas danas sam ga stavio puniti na 30%, otisao rucati i vratio se na 80%. I ono sto sam se najvise iznenadilo je sto mi uopce nije veliki u ruci, taman mi lezi i lagano mi je rukovati s njime.
Ja dobio bespla huawei p40 lite, razocaro se sto nema podrsku za google, sto se tice obilaska i "ilegalnog" instaliranja googla, od tog nista, patio se 2 dana da nebi uspio, jer svakim updateom ogranice to, tako da to nema smisla, prodo ga i kupio si xiami redmi note 9 pro, prezadovoljan
Znači, ovaj OnePlus 8 je čudo!!
Ja mislim da ovolko sretan s jednim uređajem nisam bio ni kad sam PS5 kupio. Svaki dan me oduševljava!
Kakva brzina, kakva fluidnost, kakav ekran, kakvi zvučnici, kakav dizajn, kakva boja, OxygenOS, kakva kvaliteta izrade, ležanje u ruci....mljac mljac mljac!
Ratio launcher, najbolji dosad.
Evo i par slika nakon desetak dana s ovim čudom od telefona. Znači, ja ne vjerujem kakav telefon za 3 i pol soma. Mrak!!
Čak je i pakiranje jebeno. Kutija je velika, čvrsta, prekrasne boje i nekakvog posebnog, finog, gumenastog premaza.
Maskica koja dodje s njim je takodjer baš fina, prozirna, s njihovim Simpa logom - Never Settle
Crvena boja je očito njihov "thing" jer je sve u toj boji, od pakiranja i USB kabla (koji je fino namotan s posebnim plastikicama) do ikona i općenito svih akcenata u sučelju.
Imao sam brzi punjač na Šomiju, ali ovaj je još brži (30W naspram 18W) i na njemu se vidi fina kvaliteta, čvrstoća i kvaliteta. A puni do pola za 20ak minuta.
Evo i prikaz ostalih stvari, odnosno cijeli sadržaj. Dodje par papirića o OnePlusu, pozivnica u OnePlus community i zgodne naljepnice, ako vas to veseli.
I na kraju sami telefon. Iako je reklamira kao zeleni (glacial green), uživo je boja puno bolja i kompleksnija. Prelijeva se uz zelene u plavu te, iako je mat, na trenutke djeluje kao da je sjajna. Stvarno je prekrasna.
Obožavam curved screen iako se mnogi bune upravo na to. Genijalan je i nijednom nisam krivo potegao. Reagira savršeno. Jedino bi htio neku built in aplikaciju koja koristi te zakrivljene rubove na neki cool način.
A kaj se samog mobitela tiče, ludo je brz. Što zbog procesora, što zbog 90Hz ekrana. Stvari lete, jednostavno lete. Godinama slušam kako je Oxygen OS najbolji android skin, i bome sad vidim zašto. Brz, fluidan, lagan, konfigurabilan i vizualno privlačan. A najveća fora je kaj su obećane nadogradnje za 3 godine. I kaj, kolko svi kažu, njihovi mobiteli ne gube na brzini ni nakon te tri godine. Sve leti cijelo vrijeme. U svakom slučaju mi se za sad čini da je ovo firma koja sluša svoje korisnike i brine o njima. Baš imam neki čudan feeling koja vjerojatno imaju Apple korisnici, a to je pripadnost nečemu. Čudno za pojasniti, ali vidi se briga o telefonu, o korisniku i imidžu firme u jednom zatvorenom krugu jer očito znaju, da je to jedini način da se danas zadrže korisnici.
Kamere opće nisu tek loše ko što pričaju, a mogu si misliti kakve su tek na Pro modelu. Software inače ima mnogo sitnica koje su genijalne i koje do sad nisam vidio kod drugih, tako da se svako malo iznova oduševim. Bilo to zen mode, automatski do not disturb, automatski night mode, brdo opcija s prstima i dodirom (npr, nacrtati na ekranu slovo koje pokreće neki program). A jako volim i fizičku tipku/switch za mijenjanje zvučnog modea, koje je odlična stvar ako je mob u džepu.
Dimenzije su odlične. Taman je širina za upravljanje jednom rukom, taman debljina, veličina (ne volim prevelike mobitele, a i ne trebaju mi jer imam tablet ili laptop), a kvaliteta izrade genijalna. Znači, jedino kaj mi fali je bežično punjenje i možda utor za SD kartice. Vjerojatno i utor za slušalice iako meni više ne treba s obzirom da sad već pola godine guram one genijalne BT sluške.
Tzereen
Ajde super, baš mi je drago što ti je ispunilo očekivanja
Ja čekam najavu nove 9 serije i trećem mjesecu pa ću vidjeti što ću. Planirao sam upgrejdati na seriju 9 sa svog 7 Pro, pa ćemo vidjeti.
Zasada rumorsi kažu da će predstaviti 3 nova modela 9e, 9 i 9 Pro. Naravno Snapdragon 888, nadam se značajnim poboljšanjima na kameri (ponajviše i video snimanju) i wireless charging opciji i na 9, a ne samo 9 Pro modelu. Isto tako bez povećanja cijene kao što se to dogodilo svake godine od prvog modela.
Mislim da su dosegnuli plafon cijenu za svoj brend.
Što se tiče obećanih upgrejdova, tu ne držim dah iskreno jer ne vjerujem baš tim proizvođačima kad pričaju takve stvari. Za Apple jedino sigurno možeš znati da imaš valjda 4-5 godina sigurnih ažuriranja, za ostale Android-aše to uzimam sa zrnom soli. Vidim da i Android 11 kasni za 7 seriju jer su imali "nekakvih problema" pa je pitanje kako će se nova ažuiranja razvijati u budućnosti. A i zar nije za OP da imaš 2 godine softverskih ažuriranja a 3 godine sigurnosnih ažuiranja?
Što se tiče ostalih stvari, tu se u potpunosti slažem sa svime što si napisao. Mobitel leti kroz sve što radiš, punjenje je ekstra brzo, baterija mi izdrži 1 dan korištenja (s Dual Simom, BT i Lokacijom cijelo vrijeme uključenom) s čime sam super zadovoljan. I ono najbitnije koliko god veliki mobitel bio, imam filing da je duplo manji. Baš dobro leži u ruci i još s tim zakrivljenim ekranom izgleda elegantnije i tanje.
Tzereen
Jebote kako si sa kantom odusevljen zamisli kako bi bija odusevljen da si kupija dobar mobitel
Šalu na stranu uživaj mene je vuka mislin 7pro jer je imao cili ekran a kamera je izlazila.
Evo čitan da ce i samsung kao apple izbaciti punjac i
slusalice...ma krasno bas se dobro brinu za okoliš