Pitanje jedno uglavnom zena mi hocee mobitel pa je ustedila novaca i razmislja izmedu iphone 6 i iphone6 plus _? Koji je bolji i koja je realna cijena na njuskalu za ove modele 16 gb je dovoljno.
Mobiteli (Android, iPhone) - općenito
frend kupio na njuskalu iPhone 5s. Ovaj android se može sakriti... Kako to glatko ide 8)
http://mob.hr/oneplus-2-sluzbeno-predstavljen-magnezijsko-kuciste-snapdragon-810-4-gb-ram-a-izmjenjive-pozadine-usb-c-i-visa-cijena/
Ja sam se odlučio za z3 compact ako nekaj novo ne izađe Čekam samo da padne za eto 200 kn + 20 % mog popusta za keš preko zaposlenika kupim 8)
Zgodan je i ovaj OnePlus two ali ima ružnu tipku kao i samsung
Preporučujem Z1 Compact. Cijena mu je 2300 kn cca . Za taj novac prejeben mob. Mislim da se isplati više nego Z3 Compact koji je 1200 kn skuplji a ima mrvicu veći ekran i malo brži procesor .
Ja sam oduševljen svojim Z1 Compactom . Mob vrhunski.
Pitanje jedno uglavnom zena mi hocee mobitel pa je ustedila novaca i razmislja izmedu iphone 6 i iphone6 plus _? Koji je bolji i koja je realna cijena na njuskalu za ove modele 16 gb je dovoljno.iPhone 6+ ima bolju bateriju,bolju kameru i veci ekran ali je preglomazan mobitel. Bolje neka uzme iPhone 6.
Preporučujem Z1 Compact. Cijena mu je 2300 kn cca . Za taj novac prejeben mob. Mislim da se isplati više nego Z3 Compact koji je 1200 kn skuplji a ima mrvicu veći ekran i malo brži procesor .Z3 compact nades za tu cijenu na Njuskalu. Novi,zapakirani i s garancijom.
Ja sam oduševljen svojim Z1 Compactom . Mob vrhunski.
z1 mi ima premali ekran... i z3 mi je već naknap (imam naočale, kratkovidnost pa ne trebam dalje objašnjavati)
ima na njuskalu da po 2300 z3 compact. Pričekati ću još 3 tjedna, pa ako padne cijena u dućanu uzimam novi ako ne onda na njuskalu.
Ima zanimljiv oglas si je lik slikao račun i gore piše - produljenje ugovora za 24 mjeseca. Tu sam siguran da nije fejk dućan i slična sranja :)
Jesi razmisljal o G2?
Odlicna zvjerka.
evo novi Sony
http://www.smartphonehrvatska.com/2015/08/03/sony-xperia-m5-sluzbeno/
:)
Jako dobar telefon.
Štoviše, fantastičan.
Ako će pratiti cijene M4 i biti oko 2, dva i pol soma, onda je nevjerojatna prilika. Pa po svim speckama je praktički ko Z3.
Baš bi si uzel malo ekstravagantnu zlatnu boju.
teško te pare na početku. Pa satrali bi konkurenciju samo tako 8)
Ni datum izlaska ne piše čak :(
Pise da ce biti dostupan u selected countries mid-August.
Ja cu pricekati sa Z3 compact nakon ove vijesti, ako tu pise da ce cijena biti 360 eura onda ocekujem kod nas negdje 3200-3300 kn.
Cratos
m5 - cijena će biti izgleda 400-10 $ - kod nas dakle 3 000 kn
Današnja informacija.
Po meni očekivana cijena. Ja bum uzeo odmah
Cekam jos vise informacija, ako bi rekli recimo da ce doci krajem godine onda otpada za mene ta opcija, cekao bih na novi mob max do sredine desetog mjeseca.
A i vi koji se malo vise razumijete u mobitele i komponente jel mozete prokomentirati taj Mediatekov procesor? Jel velika razlika izmedu njih i Snapdragona?
U HTC-u na aparatima - http://www.bug.hr/komentari/htc-proglasen-bezvrijednim-drugima-nije-lako/145542.aspx
Cijelo tržište smartphonea je zapravo fascinantno. Od proizvođača koji prema ovome praktički ništa ne zarađuju ( ili konstantno gube?!), pa sve do današnjeg trenda koji se nameće na svakom koraku, odnosno da se mob mijenja svakih 1-2 godine.
dom na aparatima. on uzdiže HTC
Zašto bi došao do kraja godine?!
Pa što nije iza 15.8?!
Mene je privukao i LG g2 ali one tipka iza
edit: ja znam da sve ima vijek i da tehnologija napreduje, ali mobitel od 2 000 kn bi MORAO izdržati 2 godine bez problema. Ali kada mi nakon 1.5 g naseru sve i svaišta i mobitel počne biti na apratima - život mi se zgadi
" Današnje tržište mobitela takvo je da Appleu pripada monstruoznih i zastrašujućih 92% od ukupne zarade od prodaje mobitela. To ne znači da Apple prodaje 92% svjetskih mobitela, štoviše, prodaje "samo" 18% od njihovog ukupnog broja. No na svakom prodanom iPhoneu ostvaruje ogromnu zaradu. Kad bismo na jednu hrpu stavili svu zaradu koju svi proizvođači mobitela ostvare prodajom svojih uređaja, Apple bi sebi uzeo spomenutih 92% iznosa s hrpe. Za preostalih 8% bore se svi ostali – Samsung, HTC, LG, Sony, Google, Asus, Lenovo, Huawei i omanja planina kineskih no name proizvođača. Ukratko, svi koji nisu Apple."
Apple izdominirao 8)
Pisalo je svuda "in selected markets", a koliko znam rekli su da u UK nece doci, sto po nekoj mojoj logici znaci da ce prvo doci u Aziju i J. Ameriku (tako je bar Motorola sa G modelom imala praksu, kada je prvo krenula sa Brazilom, a Europa je dosla na red za 3 mjeseca).
Kazem, cekam jos malo informacija i zato mi je malo blesavo sto su izasli samo sa specifikacijama, a cijena, datum, nula bodova.
i slažem se kada u tekstu kažu
" poput Xiaomija i OnePlusa, koji nedvosmisleno pokazuju da vrhunski mobitel može koštati pola ili trećinu novca koji od nas traže razvikaniji brendovi."
i
"Istovremeno valja uočiti da Xiaomi i OnePlus, poput Applea – koji u ovoj priči nije druga galaksija, nego kvadrant s kraja grčkog alfabeta – ne nude sedamsto različitih modela mobitela i četiristo varijacija na temu, već ih proizvode i prodaju svega nekoliko, pažljivo gradeći vlastiti imidž i bazu zadovoljnih korisnika."
Ide mi na q, svaki mjesec novi model i što dodaju ništa?
Treba izbacivati manje mobitela i manje modela.
Android će se morati mijenjati.
Uzmem od frenda rabljeni iPhone 5s - pa to radi valjda ko najskuplji android... brzo, jednostavno i fakat odlično radi
Radi i Windows Phone genijalno brzo. A nije da nema aplikacija. Ima sve, ali nije popularan. Ja ću svoj S6 mijenjati za Lumiu 940 kada izađe.
S obzirom na ovo:
However, unlike most of the Lumia phones that Microsoft has launched in recent months, the 940 and 940 XL will reportedly cost more than an iPhone 6 or Samsung Galaxy S6.Opet ideš u minus.: p
Maaa, naći će se neka neznalica. Nije kod nas uopće popularan WP.
Uzmem od frenda rabljeni iPhone 5s - pa to radi valjda ko najskuplji android... brzo, jednostavno i fakat odlično radiOvaj mobitel moram pohvaliti. Kupio ga prije nekih 3 mjeseca, skroz novog. Briljantan je (ok, prije toga sam dugo bio na trojci, pa mi je bio veliki skok). iOS je meni miljama ispred Androida, stvarno nemam zamjerke na Appleov OS, ne smeta sto je zatvoreniji.