HideooKoojima

Uzmi Ajfon.

Nekako mi tvoja fizionomija, stil za oblačenjem, želja da budeš fejk elita i prihvaćen u društvu forsiranjem najskupljih stvari nekako i stoji uz taj brend uređaja.

48.5 miljona

Taman za njega

Idući mjesec bi trebali biti predstavljeni iPhone 16 i 16 Pro modeli. Zadnjih cca 5 godina sam na Samsungu no kako sam nedavno uzeo Macbook sad planiram uzeti iPhone 16 Pro Max jer mi ističe ugovor kroz mjesec/dva.

Picek

Ja budem pričekao onaj Slim model što se kao šuška da bi trebao doći sljedeće godine jer sam se baš nadogradio prije 6 mj na 15 Pro, doslovno sve što od mobitela mogu tražiti.

Baš sam nedavno frendu kupio Pixel 8 Pro odavde sa Amazona jer je bio jeftiniji i to podosta i igrao sam se malo sa funkcijama i sa AI koji nudi. Fora stvar, jako jako primamljivo da se prebacim ali ta povezanost koju nudi Apple sa svojim drugim uređajima mi nema konkurenciju.

prayer ma je, ako imam Macbook svakako je iPhone dobra opcija iako me razočarao u prošlosti. Da imaju satove koji na nešto liče, uzeo bi i to, ali zasad ostajem pri Garminu koji nema konkurenciju za ovo kaj mi treba.

Picek zasad ostajem pri Garminu

Lakse ti je stati trcati pa imati sat koji lici na nesto nego trcis i imas digitron na ruci…da takav im je ekran

Miro On ima ovaj skupi s pravim ekranom, ja imam s tim digitronskim. 😄

buz

Ma viruj mi i njegov je ajme kad pogledas druge.

A tebi je onda definitivno vrime za promjenu nisi lud da krenes sa trcanjem

Miro očito nisi vidio sve Garminove satove ako kažeš da izgleda kao digitron. Imam Epix Pro Gen2 model koji ima AMOLED ekran, jedino ako sam nešto propustio pa ugrađuju AMOLED u digitrone 😆

Picek Imam Epix Pro Gen2 model koji ima AMOLED

Za 1300 eura očekivao bi i da mi češka jajca i briše znoj dok trčim, a ne da ima amoled ekran.

Raziel ne znam gdje si vidio da je 1300€ no taj sat košta u dućanu cca 800€, čak se da naći i za manje uz popust za keš ili na akciji (barem ovaj koji imam, slate gray 51mm).

Picek

U Bejha je oko 2500 KM, sto je oko 1250-1300 eura.

Imao sam Garmin sat, nije mi se dojmio najboljim od najboljih. Military grade certifikati stoje, ali smatram da je ipak malo precijenjen, barem onom tehnologijom koja je unutra. GPS je pocesto znao failati, i davati krive informacije, što mi je za sat od 600injak eura tad bilo nepojmljivo.

Raziel stariji Garmini su imali problema s GPS-om no ovi nove rade odlično. Koristim Garmin zadnjih 6 godina dosta intenzivno (redovito za trčanje, bicikl, plivanje) i jako sam zadovoljan s njima.

Picek redovito za trčanje, bicikl, plivanje

Giphy - Sick Paramount Network GIF by Yellowstone

Genesis

Čitao sam po netu da 16 neće biti ništa posebno u odnosu na 15 ali vidimo .

Danas ti navodno Google predstavlja Pixel 9. Moglo bi bit dost dobro, al bit će da im je najbitnije da preduhitre Samsung i Apple.

mjesec kasnije

Sutra u 19 sati po lokalnom vremenu prezentacija Iphone 16 modela.

Kakva su očekivanja?

Mene baš zanima to posebno dugme za slikanje koji radi na principu dslr aparata (polu klik bi služio za fokus) kao i implementacija AI mogućnosti.

Ovo ako ubodu sa dedikativnim dugmetom za slikanje, bilo bi nešto što definitivno treba mobilnim uređajima.

Raziel Mene baš zanima to posebno dugme za slikanje koji radi na principu dslr aparata

Ako te to stvarno zanima kao nešto revolucionarno, Xperie to imaju na sebi već godinama.