Mobiteli (Android, iPhone) - općenito
Uzmi Ajfon.
Nekako mi tvoja fizionomija, stil za oblačenjem, želja da budeš fejk elita i prihvaćen u društvu forsiranjem najskupljih stvari nekako i stoji uz taj brend uređaja.
HideooKoojima cekaj mj il dva…dolazi iphone 16 pro max i samsung s25 ultra ( i guess)
Idući mjesec bi trebali biti predstavljeni iPhone 16 i 16 Pro modeli. Zadnjih cca 5 godina sam na Samsungu no kako sam nedavno uzeo Macbook sad planiram uzeti iPhone 16 Pro Max jer mi ističe ugovor kroz mjesec/dva.
Ja budem pričekao onaj Slim model što se kao šuška da bi trebao doći sljedeće godine jer sam se baš nadogradio prije 6 mj na 15 Pro, doslovno sve što od mobitela mogu tražiti.
Baš sam nedavno frendu kupio Pixel 8 Pro odavde sa Amazona jer je bio jeftiniji i to podosta i igrao sam se malo sa funkcijama i sa AI koji nudi. Fora stvar, jako jako primamljivo da se prebacim ali ta povezanost koju nudi Apple sa svojim drugim uređajima mi nema konkurenciju.
U Bejha je oko 2500 KM, sto je oko 1250-1300 eura.
Imao sam Garmin sat, nije mi se dojmio najboljim od najboljih. Military grade certifikati stoje, ali smatram da je ipak malo precijenjen, barem onom tehnologijom koja je unutra. GPS je pocesto znao failati, i davati krive informacije, što mi je za sat od 600injak eura tad bilo nepojmljivo.
Čitao sam po netu da 16 neće biti ništa posebno u odnosu na 15 ali vidimo .
Danas ti navodno Google predstavlja Pixel 9. Moglo bi bit dost dobro, al bit će da im je najbitnije da preduhitre Samsung i Apple.
Sutra u 19 sati po lokalnom vremenu prezentacija Iphone 16 modela.
Kakva su očekivanja?
Mene baš zanima to posebno dugme za slikanje koji radi na principu dslr aparata (polu klik bi služio za fokus) kao i implementacija AI mogućnosti.
Ovo ako ubodu sa dedikativnim dugmetom za slikanje, bilo bi nešto što definitivno treba mobilnim uređajima.