Mobiteli (Android, iPhone) - općenito
U Bejha je oko 2500 KM, sto je oko 1250-1300 eura.
Imao sam Garmin sat, nije mi se dojmio najboljim od najboljih. Military grade certifikati stoje, ali smatram da je ipak malo precijenjen, barem onom tehnologijom koja je unutra. GPS je pocesto znao failati, i davati krive informacije, što mi je za sat od 600injak eura tad bilo nepojmljivo.
Čitao sam po netu da 16 neće biti ništa posebno u odnosu na 15 ali vidimo .
Danas ti navodno Google predstavlja Pixel 9. Moglo bi bit dost dobro, al bit će da im je najbitnije da preduhitre Samsung i Apple.
Sutra u 19 sati po lokalnom vremenu prezentacija Iphone 16 modela.
Kakva su očekivanja?
Mene baš zanima to posebno dugme za slikanje koji radi na principu dslr aparata (polu klik bi služio za fokus) kao i implementacija AI mogućnosti.
Ovo ako ubodu sa dedikativnim dugmetom za slikanje, bilo bi nešto što definitivno treba mobilnim uređajima.
- Uređivano
Raziel pratim večeras s obzirom da mi je istekao ugovor u HT-u i nakon 5-6 godina dat ću iPhoneu novu šansu i maknuti se malo sa Samsunga. Zanima me 16 Pro Max.
A kaj se tiče ove tipke za slikanje, znam da je to imao još onaj Sony Ericsoon K800, model iz 2006. tako da to nije neka novotarija no sakako vrlo korisna stvar.
- Uređivano
Totalno sam zaboravio da taj telefon i postoji lol
Ali fakat, još uvijek nisam imao prilike ni uživo da vidim i jednu noviju seriju.
Daleko od toga da je revolucionarno (možda za Apple korisnike), ali kao što Picek kaže, stariji modeli su to imali, pa su eto osim Sonya odjednom stali, a jako je bila korisna stvar.
Volio bi da ostali proizvođači telefona budu pratili primjere Sony/Applea, pa to integriraju u svoje uređaje.
Telefoni su danas postali preveliki i preteški, pa samo slikanje i snimanje otežava proces.
Jesam li ja propustio taj dio, ili smo ostali zakinuti za informacije o displeju, bateriji i brzini punjenja na Pro modelima?
Raziel display veci, nova generacija ceramic shielda, ostalo isto kao na 15 pro.
Baterija na 16 pro max ( 33 sata video playback) najbolja baterija u iphoneu ikad
15 pm ( 29h video playback)
Punjene zicno isto kao na 15 pro.
Magsafe na 16 pro podrzava brzo punjenje do 25W naspram 15W na 15 pro
mislim da ce ic upgrade sa 14 na 16
Ja ću pričekati dogodine za ovaj Air model, za sada jako zadovoljan sa 15 Pro