weky
Ok. Lijeva strana mozga mi se upravo okrenula prema desnoj strani mozga i rekla je: "ovdje postaje prilično mračno, vjerojatno ćemo umrijeti," na što je desna strana mozga odgovorila, vadeći revolver iz ladice i stavljajući padobran na leđa: "pričaj za sebe, Lijevi. Imam FFVIIR za prodati."
Ono što želim reći je: možda je pravo vrijeme da vam kažem nešto. Prilično je važno da znate da su, u mojoj glavi, svi moji HYPE postovi u ovoj temi, već neko vrijeme, u škrinji na kojoj crvenim markerom neuredno piše: Profinjena Parodija. Stvarno bi na njih trebali gledati kao na šaljive dosjetke kojima je primarni cilj najgluplja vrsta zajebancije i nerealno uzdizanje FFVII/R što je epskije i luđe moguće, osim ako izričito ne naglasim da sam ozbiljan, što se najvjerojatnije uopće neće dogoditi. LOL
Tako da . . . ako mislite da mi je stalo toliko da ulazim na Wikipediju i da tražim SqE igre od 2003. naovamo koje će zadovoljiti Maverikov istančani ukus, a kojima ću ja pokušati opravdati nešto što uopće nije bitno, ili ako misliš da me uopće zanima smjer u kojem pokušavaš otići sa svojim nimalo suptilnim Naughty Dog kričavim kombijem . . . jednostavno mi nije stalo i ne zanima me.
Slobodni ste pridružiti se mojim glupostima ili se ne kačite na njih jer su gluposti. Mislio sam da je previše očito da se sprdam, ali eto, možda je bilo previše neočito.
Čak neću parafrazirati Joe Strummera, samo ću ga linkati. 0:00-0:07. Ovo je upravo ono kako pišem postove u ovoj temi (pa i na cijelom forumu; LMAO). Sad znate. A sad dođite igrat vamo ove filmove, pozivam vas.