Inače stigao sam upravo do

Možda još nekih pola sata nakon toga (kupio Mythril Saber)

Strider kako napreduješ ?
Kruva mi, bolji sam od tebe. Ja paradiram s Rufusom i ocajnicki pokusavam uci u mars.

BTW ima li ikakvih potvrda hoce li remake koristiti Battle sistem kao i u originalu ili ce ga "osuvremeniti" sa ovim iz 15-ke?
Moja zelja je povratak klasicnog sistema uz neke upgradeove tipa stalni tijek vremena u borbi. Nesto slicno kao sto je devetka imala.
Takoder i povratak sala i drugih neozbiljnosti bi mi bio drag (Cloud u haljini, dobivanje Granate od TV postaje itd).

EDIT: BTW nemoj zaboraviti Yuffie jer ja jesam i krivo mi je do Boga. Sad cu trebat cekati dok opet ne nadem neku sumu

BTW ima li ikakvih potvrda hoce li remake koristiti Battle sistem kao i u originalu ili ce ga "osuvremeniti" sa ovim iz 15-ke?
Sustav borbe po svemu sudeći neće biti identičan originalu.

http://www.playstationlifestyle.net/2015/06/18/things-will-change-final-fantasy-vii-remake-battle-system-changes-likely/#/slide/1

Baš čitam sa tog link-a

After confirming that the changes in the remake won’t include anything as drastic as Yuffie changing gender, Nomura says he doesn’t want to change the comedic or lighthearted parts of the game because, if they took them away, “then it would no longer be FFVII.”

Ovo mi je drago čuti.

Finally, Nomura hinted at some changes to the battle system:

But we can’t have these upgraded, beautiful 3D models of Cloud and Barrett, still lining up in a row, jumping forward to attack an enemy, then jumping back to wait for their next turn. That would be bizarre. Of course there will likely be changes there.

Vjerovatno XV combat, iako volio bih vidjeti hibrid neki.
XV combat nikako ne mogu zavoliti preko trailera/videa itd., liči mi na hack/slash, iako većina govori da je odličan.

Vidjećemo u svakom slučaju, ovo će biti lavovski posao i da budem iskren ne bih im bio u koži.

EDIT: BTW nemoj zaboraviti Yuffie
Taman sam došao do špilje 

Dajte nam Lightning Returns sustav borbe. Ne tražim previše. :(

Uh, jedva čekam vidjeti Sephirothovu remakeiranu Supernovu.

U nekom alternativnom svemiru...
Sephiroth (Final Fantasy VII) vs Gaius (Tales of Xillia)
...tko bi pobijedio?

Ulažem 200 kn na Gaiusa.

Nisam Xilliu igrao, ali znam da Sephirotha bez Black Materije prebije skoro svaki antagonist JRPG-eva.

Ajde kad sam vec ovdje; koji ste party najcesce koristili u sedmici. Ja sam cesto mijenjao izmedu Cloud/Vincent/Cid i Cloud/Yuffie/Cid.
Vincent je imao najjaci magic, ali kad imas Ultimu to ne igra toliku ulogu, dok Yuffie ima super limit break i ultimate weapon

Daaavno sam igrao Final Fantasy VII, no koliko se sjećam najčešća ekipa mi je bila Cloud/Tifa/Yuffie.
Najmanje sam koristio Barretta i Cait Sitha.

https://youtu.be/V62d1pcvFMs

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Edit.

Edit 2

Btw. Yuffie upecana.

Stigao do

https://youtu.be/F3U5vcbdSN4

Ajde kad sam vec ovdje; koji ste party najcesce koristili u sedmici.
Kad pogledaš, party je u sedmici najmanje bitan jer svatko koristi sve materije (a limiti ionako nisu toliko bitni) i nema baš neke razlike među njima. Zapravo... birao sam ih na temelju izgleda.
Cloud, jer je glavni lik, Red XIII, jer mi je bilo kul imati životinju u grupi, te Yuffie, zbog hormona.

U nekom alternativnom svemiru...
Sephiroth (Final Fantasy VII) vs Gaius (Tales of Xillia)
...tko bi pobijedio?

Ulažem 200 kn na Gaiusa.
Yup, Gaius rules over Sephiroth.

Ane.

Nije samo zbog fizičke snage, već i zbog stava. Pa sjećaš se kako je razgovarao sa Millom, barem u početku dok su još bili na suprotnim stranama; njega ne *ebe ni 5% što je žena 'lord of spirits'. Sephirotha bi zgazio k'o crva.

Ulozio bi na Sephirotha, ali podrzavam Gaiusov stav, covjek zna sto zeli.

Sephiroth ima napad Heartless Angel koji ti spusti HP na 1, a kad bi nakon toga opandrčio protivnika (Gaiusa) više ga nema. Borba gotova.
Hmmm, pratim Veigueovih 200kn i dižem za 50kn.

Bez uvrede, kolega Densetsu, ali prvo odigraj Xilliu da se upoznaš s likom protiv kojega se kladiš.

Drage volje. Budi dobar drug, pa mi posudi da odigram

...da, pa ćeš ju vratiti kao i Vesperiu. 

Šala. Ne mogu. Kupio sam obje Xillie sa PSN-a (bilo je sniženje prije koji mjesec).

Ako nekog zanima nabavka Final Fantasyja VII (uz VIII i IX dio), na PSN-u je trojac po cijeni od 114kn. Na Rebootu imamo grupu za shareanje, nedostaje nam jedan nositelj. U slučaju interesa, javite se.
Pretty please, with sugar on top