Horizon Zero Dawn
Još jedan sasvim izgledno nepotreban remaster, jer ono, patch za 60 fpsa za PS5 su već izdali (igra je uostalom bila ponuđena i besplatno u vrijeme korone na PSN-u), al ajd…vidjet ćemo koliko to može ići bolje.
Ma super je ovo, sagledajmo realno situaciju
- Uređivano
Edit: aj, brišem, da se ne koljemo bezveze oko gluposti
- Uređivano
@StarFox_N koliko ja znam ljudi rade na Remaku a ne na remasteru, sa TLOU1 smo vidili ogroman graficki skok sta je i normalno.
Sony to radi jako pametno.Prije serije rade ponajvise graficki remake, jako malo truda i resursi uloze i upoznavaju nove devove sa engineom. Za ljude koji su vec odigrali HZ je mozda bzvz a za nove igrace top.
Sad zamislite da je MS imao spreman fallout remake kolike bi brojke onda bile.
Horizon već izgleda next gen, ne znam što se tu treba remake-ati.
- Uređivano
Nitko za Horizon ne bi rekao da je stara igra. Eventualno ako psiha igra ulogu pa ljude naslov "remastered" ili "remake" privuče da ponovno igraju, ali mene bi odbio. Nek ulože to vrijeme u izradu trećeg dijela i nečeg novog i gotovo.
Fallout izgleda staro jer je to Bethesda.. pobogu njima i novi Starfield izgleda staro jer valjda koriste 10 godina star engine.
ND također ima stari custom engine pa im igre vizualno izgledaju odlično. Treba i znat iskoristit snagu enginea.