escoban Ovo je samo statistika sa PSNP-a. (broj igrača)

Marvel's Spider-Man - 678k

Horizon - 845k

Bloodborne - 829k

The Last Of Us (PS3) - 845k, (PS4) - 1054k

Gran Turismo 5 - 728k (najjači GT po broju igrača)

escoban osobno sam veliki fan Horizon-a al nema sanse da OPET dam tipa 70 eura za "remake"

Imam posebna izdanja za PS4 i PS5, te digitalnu PC verziju al nema sanse da iz principa kupim remake

Još jedan sasvim izgledno nepotreban remaster, jer ono, patch za 60 fpsa za PS5 su već izdali (igra je uostalom bila ponuđena i besplatno u vrijeme korone na PSN-u), al ajd…vidjet ćemo koliko to može ići bolje.

Ma super je ovo, sagledajmo realno situaciju

Edit: aj, brišem, da se ne koljemo bezveze oko gluposti

chono

Edit: aj, brišem, da se ne koljemo bezveze oko gluposti

Zero Ovo već mora da je neki socijalni eksperiment.

Ajmo probati milkati ljudima novac da vidimo koliko su blesavi.

StarFox_N ma nije. Ako je istina ova vijest, treba im love, dok se ceka treca dob generacije i veliki naslovi

chono Ništa drugo osim toga. Pokušaj izvlačenja love s malo truda. Malo će podignuti rezoluciju dodati sitna grafička poboljšanja koja će trebati tražiti povećalom i to će naplatiti.

@StarFox_N koliko ja znam ljudi rade na Remaku a ne na remasteru, sa TLOU1 smo vidili ogroman graficki skok sta je i normalno.

Sony to radi jako pametno.Prije serije rade ponajvise graficki remake, jako malo truda i resursi uloze i upoznavaju nove devove sa engineom. Za ljude koji su vec odigrali HZ je mozda bzvz a za nove igrace top.

Sad zamislite da je MS imao spreman fallout remake kolike bi brojke onda bile.

Horizon već izgleda next gen, ne znam što se tu treba remake-ati.

escoban a gle igra je last gen i stara 7god sigurno ima prostora za napredak

Ima, ali nema potrebe.

Brijac Ima fallout serija pokaziva da ima, masu novi igrqca dolaze nakon serije ali nemaju svi volje igrat “stare igre”

escoban

Nitko za Horizon ne bi rekao da je stara igra. Eventualno ako psiha igra ulogu pa ljude naslov "remastered" ili "remake" privuče da ponovno igraju, ali mene bi odbio. Nek ulože to vrijeme u izradu trećeg dijela i nečeg novog i gotovo.

Fallout izgleda staro jer je to Bethesda.. pobogu njima i novi Starfield izgleda staro jer valjda koriste 10 godina star engine.

ND također ima stari custom engine pa im igre vizualno izgledaju odlično. Treba i znat iskoristit snagu enginea.