Kak se ulovi screenshot u ovakvom formatu?https://chrome.google.com/webstore/detail/full-page-screen-capture/fdpohaocaechififmbbbbbknoalclacl
Horizon Zero Dawn
Sve lošije od lošijeg, smrdi na flop generacije.
Reviews expected in...
0
DAYS
:
10
HOURS
:
11
MINUTES
:
35
SECONDS
February 20, 2017 9 AM
Reviews expected in...A igra izlazi 11 dana kasnije...
0
DAYS
:
10
HOURS
:
11
MINUTES
:
35
SECONDS
February 20, 2017 9 AM
Ne očekujem ispod ocjenu ispod 85/100.
87/100 za sada.
Bilo bi 90 da Usgamer nije dao 50/100
https://youtu.be/rZC3tH8PKeo
GiantBomb | 5/5
Playstation Lifestyle | 10/10
PSX-Sense.nl | 9.5/10
God is a Geek | 9.5/10
Polygon | 9.5/10
IGN | 9.3/10
Everyeye.it | 9.2/10
Gameblog.fr | 9/10
Gamespot | 9/10
Push Square | 9/10
Eurogamer.it | 9/10
Hardcore Gamer | 4.5/5
Easy Allies | 4/5
Destructoid | 7.5/10
The Verge | No Score, Recommended
Uvijek neki plaćenički sajtovi ruše ocjene.
Jim Sterling 9.5/10
Giant bomb 5/5
Jedino bitno, igra je rasturila
BTW Polygon 9.5
Još review od
FFA ce uskoro, prvo prvo dojmovi maximalni ce vam napisati recenziju. :) Jucer sam isprobao obje verzije igre na PS4 i Pro i mogu vam odmah reci da ako imate obican PS4 ceka vas isto odlicna graficka prezentacija.
Ove jebeke koji namjerno ruše ocjenama popularnim igrama ne kužim.
Kaj, samo zbog čitanosti?
mogli bi i mi tak
FFA ce uskoro, prvo prvo dojmovi maximalni ce vam napisati recenziju. :) Jucer sam isprobao obje verzije igre na PS4 i Pro i mogu vam odmah reci da ako imate obican PS4 ceka vas isto odlicna graficka prezentacija.A gameplay, priča, AI dinosaura? Baš se razmišljan oču ovo uzimat sada ili nakon Zelde
To ce biti u recenziji od maxa. resident_evil je trazio usporedbu PS4 i Pro pa ce biti i to.
Ja sam intro igrao, prolog je bas dobar a mjuza kida. Svijet je bomba. Klasa renda "perfektna".
87/100 za sada.Taj isti USgamer daje igrama poput Need for Speeda (Rivals) i NBA 2K17 10/10. To me podsjeca na one kretene koji su Unchartedu 4 dali 4/10
Bilo bi 90 da Usgamer nije dao 50/100
Ajde sad budi karakter i nemoj kupiti igru day one
Zeldu sam već kupio i da jučer nisam uzeo Resi VII, 100% bi kupio Horizon. Ovako ću pričekati da malo padne cijena, taman dok se izguštiram u Zeldi i Residentu.
Pročitao sam tri recenzije (bez spojlera su) i svi se slažu da igra izgleda apsolutno fantastično, combat ful zabavan, svijet je predivno i misteriozno mjesto, roboti vrhunski, naša junakinja ima osobnost i priča je dobra..Šta tražiti više od toga? Baš ništa
Uzeo si resi koji vec ima u najavi 750 DLC-a i traje 10 h bolje da si to cekao zavrsnu verziju
koje su to fore s karakterima, to sve Ninja_Krmacha zakuhao xD
Polovnog s poštarinom za 300 kn. Igra je stara 20 dana pa mi je cijena više nego okej.
Gle sve to stoji ali ne mogu toliko čekati jer me baš ful zanima. Pa nisam bezveze stavio nick resident_evil
Samo ova slika me hajpa do neba! Meni je Horizon dream come true. Od kad sam bio mali i zavolio fantasy/robote/dinosaure/igre sanjao sam ovako nešto.