Super impresije. Vidim da svi slicne stvari hvale :)

Na siromašnom PS4 bas jadno izgleda. Na PS4 Professional izgleda baš next-gen. R.I.P obični PS4. :/

Poslano s mobilnog telefona S7

Izgleda tako loše da ju uopće neću igrati, sramota! Kako da uživam kad znam da netko negdje igra ljepšu verziju?

Izgleda tako loše da ju uopće neću igrati, sramota! Kako da uživam kad znam da netko negdje igra ljepšu verziju?
sony je trebao o ovome razmisljat. #iamaterjedobar

Na siromašnom PS4 bas jadno izgleda. Na PS4 Professional izgleda baš next-gen. R.I.P obični PS4. :/

Ti procjenjuješ da loše izgleda na običnom PS4 zbog jebeno loše kompresije? Ja mislio da si bolji u prosuđivanju.

Haha ja nisam ni pogledao taj video. Samo sam malo trolao. Znamo svi da ce izgledati super na bilo kojem PS4.

ne znam kad će recenzija.

nakon što mi je frend rekao da se trava ne miče pod nogama, moram igrat bez naočala.

Auuu grozno. Ne kupujem day1, ako se trava ne miče pod nogama.

Super izgleda na "obicnoj" plejki, lako se igrat sa kontrastom i ostalim glupostima da losije izgleda.

Mene samo zanima kako izgledana CRT telkama i je li bolje od ovog:

Day one patch je samo 250MB:

http://www.playstationlifestyle.net/2017/02/16/horizon-zero-dawn-update-250mb-new-trailers-released/

Možda je i trava cyborg?  Ili je plastična.

Day one patch je samo 250MB:

http://www.playstationlifestyle.net/2017/02/16/horizon-zero-dawn-update-250mb-new-trailers-released/
Super  :
Dovoljno je vidjeti da su poslali review kopije 2 tjedna prije izlaska...to dovoljno govori o kvaliteti igre.

Ime Guerilla Games  najviše govori o igri.

Osobno bi tolko rado da govori o Killzoneu 4...

Poslano sa mog SM-J320F koristeći Tapatalk

C'mon...novi IP pored jos jednog KZa? Birajmo uvijek novi IP pogotovo kada je ovako ambiciozan ;)
Doci ce i novi KZ za godinu i nesto tako da mislim da nemaš straha sto se toga tice.

Nitko iz GG-a trenutno ne radi na KZ. Čak ni nakon završetka Horizona.