Dark Souls III
- Uređivano
deathwish mislim da je tu problem jer i Sony i From moraju dati zeleno svijetlo. Sve se bojim da rade Remake, a to ne bih volio da pokakaju art koji ima BB. Demon Souls Remake je potpuno promjenio dizajn nekih bosseva, a i sama atmosfera je drugačija.
Isto je sa Shadow of te Colossus rimejk gdje je Lightning promjenjen, a to mi je baš davalo posebnu čar. Da ne spominjem Wanderovo lice.
Ljepi moj DS3. Kojeg sam prešao valjda 8 puta. I kojeg mi je pun k
fensisuperstar Ti da bi me bičslepo moraš me stić, a da bi me stigao trebaju ti jedno 4 života pokušavanja nakon čega ćeš skužit da ipak ne možeš. Uostalom, tko želi igrat igru gdje ga fensi samo želi zguza
foggy Ti da bi me bičslepo moraš me stić
fensisuperstar Ha umirem
- Uređivano
Ne trebaš sumnjati u agility Fensija kad potegne iz 80% alkoholnog estusa + speech stat ode na 100. Potvrđeno na #FFA☆ okupljanju.
I ja bih prije BB remaster ako već moram birati. Ali ako ih kupi Sony ionako će izmilkat sve do zadnje kapi.
Zero agility Fensija
Moze DS3 remaster ali samo zbog pvp-a. Najzabavniji.
- Uređivano
DS3 mi je definitivno najdraža Souls igra (čak i ispred Eldena i Bloodbornea), ali nisam siguran dal bih uzel Remaster.
Imam 3 il 4 prijelaza, stvarno sam ga isguštal.
Mislim, realno, jedem govna i vjerojatno bih bil među prvom trojicom na forumu koji bih ga kupil, ali baš mi djeluje nepotrebno da dobije remaster izdanje.
- Uređivano
herc Stvarno nema potrebe za ovime. DS3 izgleda dovoljno dobro i ne treba mu nikakav remaster
Slazem se ali bi volio onaj pvp kod Pontiffovog balkona…
Upadnem U ovaj fight klub i pocnem ih sve udarati
Jedva čekam uzeti mace stavit 66 pointa u STR i onda WA->R1R1R1R1R1R1R1R1R1R1R1R1R1R1R1 WA-R1R1R1R1R1R1R1R1R1R1R1 i pobjedit igricu.
TO ŽELIM OPET U BOLJOJ GRAFICI.
Ova igra izgleda isto kao Elden Ring, no? Grafički, jel… Ne vidim šta mogu poboljšati.