doctorfreak Kako pocet ovo igrat bez nekog walkthrough-a?

samo rokaj. nema ništa jače od peglanja na slijepo. Tako sam ja udarao DS3 od day 1.

btw ako hoces hint klikni ovdje:

66 str + -->

E da taj weapon imam odmah nebi ni pisao ovdje..

I htio bi sam istraživat ali je nekako zamorno tolko često umirat odmah u startu...a nije da ne igram souls igre.

Inače bi mogao pogledat koji video kako brzo do dobrog oruzja i bit OP...što bi daleko pomoglo...ali nekako nisam taj tip...

Ma igram ko onaj prvi za odabrat vitez knight sta vec...

Sad sam skuzio da rano mogu piknut claymore kod zmaja...nadam se i zweihander da ima...s njime sam prvi ds osakatio sve hehe

mjesec kasnije
      11 dana kasnije

Update...ponovo počeo igrat iz početka...

Ubio za sad 3-4 bossa...zadnji je bio onaj mage koji se u drugoj fazi klonira...

I sada sam na snježnom dijelu...

E sad problem je što mi je sada dmg doslovno prepolovljen...ranije sam two hitao mobove a sada trebam 4-5 puta i potrošit kompletni endurance za jednog moba.

Zašto je to tako jer nisam još dizao ni jedan weapon...tj čuvam materijale za nešto dobro...

To nešto dobro je onaj buzdovan koji sam "kupio" sa frost dmg-om ali zahtijeva 30 strenghta...a ja sam na 25 i vjerujem da ce mi i endurance bit slab.

Moje pitanje...da li sada ipak reinforcat tipa claymore i ici dalje...ili se vratiti na ranije levele...farmati soulse...dici strenght na 30 i napokon krenuti sa buzdovanom?

Bas me shebalo to levelanje..jer sam kombinirao i strenght i endurance i vigor...da je podjednako...

Također da li sam prebrzo došao do snježnog dijela? mislim da sam level 24 tako nešto ako se ne varam...?

doctorfreak I sada sam na snježnom dijelu...

Ariandel? To je DLC, ako na to misliš, i vjv si prerano otišao u taj dio.
        DS3 sam igrao s oružjem od Abyss Watchera, ali ne sjećam se više što sam koristio prije njega.
        Pa digni par levela ako si blizu nekog oružja koje bi htio nositi, pa vidi.

foggy Pa to sam i ja mislio pa sam ga zato i pitao.To je jedino snježno područje i kao sav DLC je dosta težak.

doctorfreak A jesi se zaletio samo tak.Kud baš u to DLC područje,to se prelazi sa Lv.60-80.Imaš zaebano strašno područje i završni boss je u 3 faze.Tak da je preporuka,vrati se kasnije.
          Imaš roadmap na DarkSouls3wiki pa pratiš kud moraš ić.

milicevic87 Mislim da da, ona sa kosom i čeličnim mudima. Znači trenirala me cijeli dan. Jedan od najtežih Souls bosseva ako se mene pita.

master_x Je,Sister Friede il tak nekak.

E ona mi je od svih DS3 bosseva najviše muke zadavala. Ona i onaj zmaj Midir.

ajte souls masteri...poslikao sam trenutne statse...kaj imam od weapona...i gdje sam trenutno...

Ciljam na strenght build...

Koji weapon u ovom dijelu igre uzet i dic ga?

1 / 4

@fensisuperstar di si sad xD

doctorfreak Pa ne znam,ja sam koristio onaj početni mač skoro do sredine igre,Claymore.Neki Greatsword.Kasnije kad sam pronašao FUME,samo sam njega koristio do kraja igre.Nije mi nit štit trebao.Sad ovisi jel igraš na STR ili Mage.Preporuka je investirat što više u Endurance,Vitality,Vigor te Strenght.U DS3 nema toliko AOE bosseva ko u Elden Ringu.Al nit se ne možeš tolko "nabildat" da bi mogao gazit sve bez problema.Treba jako dugo vremena za farmat.Prsteni također igraju veliku ulogu.