Imam već dvije verzije PS4 i PS3,znači debelo NE....

Firefly edition za 599kn? Apsolutno da.
Obična verzija? Ne.

Planiram li odigrati. Apsolutno da.

Da nisam igrao bi,pošto jesam i na ps3 i remastered na ps4 pro ne. Eventualno na nekom brutalnom sale-u.

Da,na 70% sniženju.Neće me treći put nasamarit na full price za istu igru.

Ja sam ju odigrao za 10 kn, i kupit ću kad bude na CDKeys recimo 12 eura. To mi je OK.

Nisam fan ali uzmem TRI komada...naročito sad kad sam dobio račun za struju(obrt) od svibnja..koji uz istu potrošnju veći za 120% nego inače

Flipper

Jednom kad padne cijena da.

Koliko mi je god Tlou jedna od najboljih i najdražih igara ikad, ovo mi je čisti cashgrab za igru staru 9 godina. 8x sam ju prešo i još ću jednom - dvaput, al nek odjebu.

RE2 i RE3, te FF VII (nevezano što je dosadan) je remake.
Ovo... Ne znam... Bit ću pametniji nakon gameplaya, al nek se jebu sa full cijenom.

Može u moju kuću samo kao dio PS+ ponude.

Nisam uzimao remaster, djelim US acc s frendovima (sp only) tak da za 35$ ili manje bez razmisljanja. Full cjenu nebi platio.

Po meni je jedino isplativo dat 80 eura za ovu igru ako nemas PS već samo PC. Baš su greedy, kako su fino mogli za Uncharted 4 10e nadogradnja i to je to.

Kupit cu rabljeno od nekoga kao TLOU 2 za 150kn i imati na disku, makar cekao i godinu dvije dok ne padne cijena

Vec preordera jedva cekam pric opet Part1 pa odma iza Part2 😄

ako bude kakav dobar edition sa steelbookom onda bi vjerojatno dao tih 600 kn,ali za obicno izdanje nema sanse

Kupiti cu ali dajem maksimalno 30-35€, i dalje mislim da remake ove igre nema previse smisla.

Možda bih i odmah kupio da je 60€, međutim 70€ sam dao samo jednom, za GT7. Nikad više.