Fico Cijene su takve kakve jesu, sve je poraslo prema gore više manje.
Ja ti samo želim reci da ako vec placam nesto oko 500kn, 70kn gore dole mi nece odbit kupovinu ako je to proizvod za koji znam da ga jako zelim i u koji cu potrosit xy sati da si na neki nacin u glavi povratim taj iznos.
Ja sam možda u životu kupio jednu igru day one,i to s razlogom, jer sam tu istu igru vec igrao jako dugo s ekipom...i nije bilo žao para, radi se o ekspanziji.
Ali da bi kupovao tipa ratcheta ili gran turiamo ili novi ac za tioa 600kn day one a nisu igre za kojima sam zaluđen no way. Možda ti drukčije razmišljaš, ali to što si platio GT u punoj cijeni mi i nema logike jer si vjerovatno unaprijed znao što te čeka 😁 I sad npr platio si igru 500-600kn,kroz mjesec dva je na oglasnicima 300...uštedio si lijepi novac...a u tom periodu čekanja nisi propustio gotovo ništa. U biti prošao si bolje financijski,ispeglali su još igru, možda i dodali staze/vozila.
Iskreno ne kužim ljude koji masovno uzimaju day one igre, pogotovo one prosječne ili čija tematika im i nije prvobitna zabava. A da ti se sviđa baš sve i sve jako jako voliš je ko da kažeš da voliš apsolutno svaki sport na ovome svijetu.