Barem 7 od 10 je čista woke propaganda.
Ovo je 10 najboljih filmova 2021. po izboru Rotten Tomatoesa
Rotten Tomatoes je odavno postala "trula" stranica i njihove ocjene nemaju veze s kvalitetom filmova.
Rotten Tomatoes je agregator recenzija.
Njihov score prikazuje postotak recenzija koje su pozitivne, a ne to je li film kvalitetan ili nije.
Taj score sam po sebi nije dovoljan da ti kaže jel će se tebi film svidjeti ili ne.
Još uvijek ti treba neka recenzija.
wooddiebone
Istina. I dalje vlada generalno neznanje oko te stranice i što ona prikazuje. 50 ocjena koje bi npr. bile 6 ili 7/10 znače 100% na Rotten. Ja koristim taj sajt najviše da bi došao do konkretnijih recenzija, isto kao i sa Metacriticom, s tim da je na Meti ipak generalni prosjek recenzija pa dobiješ malo precizniju sliku o dojmovima kritičara.
Ma nije, dečki, puno je lakše i relevantnije samo nazvati filmove woke propagandom i kritizirati stranicu koja agregira ocjene.
Vrlo jednostavno, svaki film koji ima geja kao lika u filmu ima 90+ na Truloj stranici.
Stavimo na stranu tvoju nesigurnost u vlastitu seksualnost zbog koje homofobijom mjeriš je li neki film kvalitetan ili nije, ovdje je dodatni problem da ti i dalje ne shvaćaš kako Rotten Tomatoes radi, čak ni nakon što ti se napisalo.
S druge strane, zašto se uopće trudim objašnjavati nekome tko ni ne želi shvatiti.
Taj "argument" mi je i dalje jedan od jačih, bez obzira što ga već n puta čuo
IMDB ocjena glasaca nakon par mjeseci od izlaska uglavnom ima prilicno realnu ocjenu tako da se uvijek time vodim. Iskreno ne znam jel sam vise od 2 puta u zivotu provjerio ocjenu nekog filma na Rotten Tomatoes. Pored IMDB-a, skroz nepotrebno.
- Uređivano
To je relevantna stranica koliko i Metakritika.
Edit :vjeruj sam sebi.
Znači... Relevantna je... Inače, vjerovali ili ne, ne bi imali prometa i to vodi do toga da bi se ugasila.
Spaderman \o/
Spidey bi bome trebao bit na svakoj listi najboljih ove godine, a Matrix najgorih. I to prvi.
Agregatori recenzija su statistike, a to je nešto čemu se danas ne vjeruje, jel.
Rotten znam pogledati i to samo audience + imdb, baš da ne tratim vrijeme ako je jako loš. I nakon toga pitam frenda uglavnom jel pogledao film koji želim gledati, i ako je i kaže mi da je odličan-preporučuje, ne gledam ga.