• Gaming Vijesti
  • Ovo je 10 najboljih filmova 2021. po izboru Rotten Tomatoesa

wooddiebone
Istina. I dalje vlada generalno neznanje oko te stranice i što ona prikazuje. 50 ocjena koje bi npr. bile 6 ili 7/10 znače 100% na Rotten. Ja koristim taj sajt najviše da bi došao do konkretnijih recenzija, isto kao i sa Metacriticom, s tim da je na Meti ipak generalni prosjek recenzija pa dobiješ malo precizniju sliku o dojmovima kritičara.

Ma nije, dečki, puno je lakše i relevantnije samo nazvati filmove woke propagandom i kritizirati stranicu koja agregira ocjene. 🙂

Vrlo jednostavno, svaki film koji ima geja kao lika u filmu ima 90+ na Truloj stranici.

Stavimo na stranu tvoju nesigurnost u vlastitu seksualnost zbog koje homofobijom mjeriš je li neki film kvalitetan ili nije, ovdje je dodatni problem da ti i dalje ne shvaćaš kako Rotten Tomatoes radi, čak ni nakon što ti se napisalo.

S druge strane, zašto se uopće trudim objašnjavati nekome tko ni ne želi shvatiti.

Fico tvoju nesigurnost u vlastitu seksualnost

😆

Taj "argument" mi je i dalje jedan od jačih, bez obzira što ga već n puta čuo

Brijac svaki film koji ima geja kao lika u filmu ima 90+ na Truloj stranici

Nije istina.

IMDB ocjena glasaca nakon par mjeseci od izlaska uglavnom ima prilicno realnu ocjenu tako da se uvijek time vodim. Iskreno ne znam jel sam vise od 2 puta u zivotu provjerio ocjenu nekog filma na Rotten Tomatoes. Pored IMDB-a, skroz nepotrebno.

Dovoljno da više nikad ne pogledam ovu stranicu kad me neki film zanima.

To je relevantna stranica koliko i Metakritika.

Edit :vjeruj sam sebi.

Znači... Relevantna je... Inače, vjerovali ili ne, ne bi imali prometa i to vodi do toga da bi se ugasila.

Spaderman \o/

Spidey bi bome trebao bit na svakoj listi najboljih ove godine, a Matrix najgorih. I to prvi.

Fico Inače, vjerovali ili ne, ne bi imali prometa i to vodi do toga da bi se ugasila.

Ma vjerojatno su samo sigurni u svoju seksualnost 😆

Agregatori recenzija su statistike, a to je nešto čemu se danas ne vjeruje, jel.

Rotten znam pogledati i to samo audience + imdb, baš da ne tratim vrijeme ako je jako loš. I nakon toga pitam frenda uglavnom jel pogledao film koji želim gledati, i ako je i kaže mi da je odličan-preporučuje, ne gledam ga. 😆

Deadwalker Agregatori recenzija su statistike, a to je nešto čemu se danas ne vjeruje, jel.

U svom sarkazmu si potpuno u pravu. Tako je, ne vjeruje im se nimalo.

Pratim te stranice neko vrijeme iz jedne druge perspektive. Metacritic, Opencritic, Rotten Tomatoes i druge mogu formirati ocjenu baš kako žele i mogu progurati agendu kakvu žele. I to i čine.
          Statistika je kurva i pleše kako god ti želiš.

Jer ako ti agregiraš ocjene isključivo stranica koje su ljevičarske i promiču, čak i potenciraju te teme, onda agregiraš agendu, a to je nevjerojatno izraženo pogotovo danas u Post-Trump Americi. Uzmeš recenzije koje ti pašu, ne uzmeš koje ne i eto ti agregirane ocjene. Dvije-tri loše recenzije koje ne pašu stavovima tvog agregatorskog uredništva i eto cijelog portala crnoj listi.

Ako sad npr. brijač uloži deset milijardi dolara za genijalan portal i okupi najbolje svjetske filmske kritičare, ali ima konzervativan stav portala, može zaboraviti da će bilo kad doći na agregatorski portal.

S druge strane Stevivor, ispodprosječni portal s lošim recenzijama je od prvog dana među agregiranim recenzijama jer je urednik Steve deklarirani gay i promiče svoje stavove u skroz random recenzijama igara

Svi ćemo se složiti da smo gledali hrpu boljih filmova od barem polovice nabrojanih.

Sve vam govori činjenica da je omraženi Santa Inc, teška woke propaganda i najgore ocijenjena serija na IMDb-u (trenutno na 1.4), na Rottenu ostala neocijenjena od strane kritike. Baš jedan jako neutralan i kredibilan sajt.

weky Svi ćemo se složiti da smo gledali hrpu boljih filmova od barem polovice nabrojanih.

Koliko si nabrojanih filmova pogledao?

Dovoljno.