Gospoda objasnila zašto trebamo next-gen ekskluzive. 🙂 I kako ovo bolesno izgleda. 🙂

Flipper Jesi imao problema sa framerateom pri 4k modu? Demo se nije baš činio najstabilniji što se toga tiče 🙁

Znači, fakat moram uzest 4K TV. Više nema smisla bit na 1080p.

prayer nisam stvarno imao nikakvih tehničkih problema. 90% igre sam igrao u ovom 4K@30FPS modeu jer je patch za 60FPSa došao neki dan. Ali radi sve bez problema. Znaci kad je na ekranu totalni krš, nema dropova.

To Flip, to Sony!: p

Jesam li ja sad svjecki recenzent? Meta je na 88!!!!! 😃

Bome igra konstantno dobiva 9ke ,jos jedan hit za sony ! Kazem vam da su Horizon i GOW ps5 exluzive konzola bi bila nezaobilazna investicija za gamere

Šteta što nemam 8 godina pa me igra ne zanima 🙁

buz nemoj uvridit ces sve korisnike nintenda

Dobra igra vrhunske grafike, ali s obzirom da nema multi i da tih dvadesetak sati opališ u tjedan dana, vrijedi ju uzeti kada bude 150 kn.

JoelDrake pa jebemu imate poseban okvir gdje sam sve opisao. Nije na launchu, već je patch dostupan od neki dan. 🙂 Sve opcije su već dostupne.

DarkPunisher

Za ovakve igre što se gameplay strane tiče možda i ne ali generalno je razlika nebo i zemlja.

DarkPunisher A imaš ovaj mode gdje je 60FPS-a i RT, ali je rezolucija dosta manja i to se vidi. Bilo koji mode da odabereš igra izgleda predivno baš, ali ovaj 4K i 30FPS-a je stvarno bomba. S tim da nekad od količine detalja i kaosa niti ne primijetiš razliku u manjoj rezoluciji ako izabereš taj Performance RT mode.