- Uređivano
Ja sam okusil 60 sad na petici i nema vracanja na 30
Ja sam okusil 60 sad na petici i nema vracanja na 30
Odlična recenzija.To će mi uz Demon's Souls biti svakako igra koju ću kupit kad se konačno dočepam PS5.Od svih ikad Ratchet&Clank igara jedino onaj Nexus nisam igrao .Čak i onaj na PSP-u je bio na meniju.
Drago mi je šta Insomniac nije odustao od platformera.
Flipper A imaš ovaj mode gdje je 60FPS-a i RT, ali je rezolucija dosta manja i to se vidi. Bilo koji mode da odabereš igra izgleda predivno baš, ali ovaj 4K i 30FPS-a je stvarno bomba. S tim da nekad od količine detalja i kaosa niti ne primijetiš razliku u manjoj rezoluciji ako izabereš taj Performance RT mode.
1440p60
Dovoljni ostro
To samo mogu rec ljudi koji nisu isprobali igrat na PS5. Razlika nebo zemlja, niti lipe mi nije zao.
Ova recenzija mi je uljepšala dan. Drago mi je da je igra opravdala očekivanja. Iako nisam veliki ljubitelj platformera R&C 2016. mi je bio super pa sam siguran da ću uživati i u Rift Apartu.
renda zamisli da okusis 200+ frejmova u 240hz i tako dalje.
ludi_milesio21
Diminishing returns.
Realno, sve iznad 120hz neće više toliko impresionirati. Naravno da je bolje, ali nije to sada razlika kao s 30 na 120 ili s 30 na 60.
Već s 60 na 120 je ono dobra razlika, ali nije sada da ćeš biti lud ako nemaš nešto takvo. Između 120 i 165-200-240 nisu toliko monumentalne razlike, osim ako si valjda pro gamer pa ti je svaki frame bitan, ali tu govorimo o skroz drugim stvarima.
Nexus Realno, sve iznad 120hz neće više toliko impresionirati. Naravno da je bolje, ali nije to sada razlika kao s 30 na 120 ili s 30 na 60.
Već s 60 na 120 je ono dobra razlika, ali nije sada da ćeš biti lud ako nemaš nešto takvo. Između 120 i 165-200-240 nisu toliko monumentalne razlike, osim ako si valjda pro gamer pa ti je svaki frame bitan, ali tu govorimo o skroz drugim stvarima.
Ma nemoj. Samo COD, Apex i Fortnite.
ludi_milesio21 mile moj, ne budemo sad pretjerivali, ja sam skroman
Kako funkcioniraju ti riftovi/portali?Jel se prebacuje iz područja u područje čim se prođe portal ili je to šminka te treba i dalje ić do broda?
Svakako nabavim, ali ne prije nego precem jedinicu, jos uvijek ju gulim pomalo
Nedavno kad je izašao Horizon 2 trailer toliko sam se napalio da sam krenuo ponovno igrati prvi dio, ali jednostavno nisam mogao igrat na 30 fps i odustao. Tako da ovo igram sigurno u RT modu.
Nexus daleko od toga, istina da ne primjetis ogromnu razliku,meni je sweet spot 144-165, htio bi vidjeti da dode na ps5 podrska jer mislim da je konzola sposobna pogurati visoke frejmove i refresh, pa da makar ako spojis na kompatibilan monitor mozes dobiti opciju od 144 hz,samo da ima vise opcija sto moze ici u korist konzole,iako vise manje ljudi igraju na tv-ima.
Kud ste otišli?
60 fps-a je nemoguće dobiti nekad na PC-u od 20 000kn kamo li 165.
Osim ako stvarno osoba ne igra Counter, Warzone, LOL cijelo vrijeme.
Nek zadrže 60 i to je to.
Dajte prvo zaigrajte igru. Jednom kad vidite kako izgleda, najmanje ćete brojati FPSove i o tome brinuti.