Pročitaj na portalu
Članak

Recenzija | Ratchet & Clank: Rift Apart

Ne mogu ne započeti ovu recenziju jednim nostalgičnim putovanjem kroz vrijeme. Sjećam se, kao danas, vremena bez interneta. Jedini izvor informacija bili su časopisi. Nas jasno ne zanimaju dnevne tiskovine, već gamerski časopisi koji su izlazili jednom mjesečno. Morali smo tada čekati 30 dana da bismo saznali nove informacije iz nama najzanimljivijeg svijeta koji postoji. Svijet igara ima posebno mjesto u našim bićima baš kao što je to imao legendarni PSX časopis. PSX časopis bio je Sveti Gral informacija za sve nas gaming entuzijaste.

Gospoda objasnila zašto trebamo next-gen ekskluzive. 🙂 I kako ovo bolesno izgleda. 🙂

Flipper Jesi imao problema sa framerateom pri 4k modu? Demo se nije baš činio najstabilniji što se toga tiče 🙁

Znači, fakat moram uzest 4K TV. Više nema smisla bit na 1080p.

prayer nisam stvarno imao nikakvih tehničkih problema. 90% igre sam igrao u ovom 4K@30FPS modeu jer je patch za 60FPSa došao neki dan. Ali radi sve bez problema. Znaci kad je na ekranu totalni krš, nema dropova.

To Flip, to Sony!: p

Jesam li ja sad svjecki recenzent? Meta je na 88!!!!! 😃

Bome igra konstantno dobiva 9ke ,jos jedan hit za sony ! Kazem vam da su Horizon i GOW ps5 exluzive konzola bi bila nezaobilazna investicija za gamere

Šteta što nemam 8 godina pa me igra ne zanima 🙁

buz nemoj uvridit ces sve korisnike nintenda

Dobra igra vrhunske grafike, ali s obzirom da nema multi i da tih dvadesetak sati opališ u tjedan dana, vrijedi ju uzeti kada bude 150 kn.

JoelDrake pa jebemu imate poseban okvir gdje sam sve opisao. Nije na launchu, već je patch dostupan od neki dan. 🙂 Sve opcije su već dostupne.

DarkPunisher

Za ovakve igre što se gameplay strane tiče možda i ne ali generalno je razlika nebo i zemlja.

DarkPunisher A imaš ovaj mode gdje je 60FPS-a i RT, ali je rezolucija dosta manja i to se vidi. Bilo koji mode da odabereš igra izgleda predivno baš, ali ovaj 4K i 30FPS-a je stvarno bomba. S tim da nekad od količine detalja i kaosa niti ne primijetiš razliku u manjoj rezoluciji ako izabereš taj Performance RT mode.