Bome igra konstantno dobiva 9ke ,jos jedan hit za sony ! Kazem vam da su Horizon i GOW ps5 exluzive konzola bi bila nezaobilazna investicija za gamere

Šteta što nemam 8 godina pa me igra ne zanima 🙁

buz nemoj uvridit ces sve korisnike nintenda

Dobra igra vrhunske grafike, ali s obzirom da nema multi i da tih dvadesetak sati opališ u tjedan dana, vrijedi ju uzeti kada bude 150 kn.

JoelDrake pa jebemu imate poseban okvir gdje sam sve opisao. Nije na launchu, već je patch dostupan od neki dan. 🙂 Sve opcije su već dostupne.

DarkPunisher

Za ovakve igre što se gameplay strane tiče možda i ne ali generalno je razlika nebo i zemlja.

DarkPunisher A imaš ovaj mode gdje je 60FPS-a i RT, ali je rezolucija dosta manja i to se vidi. Bilo koji mode da odabereš igra izgleda predivno baš, ali ovaj 4K i 30FPS-a je stvarno bomba. S tim da nekad od količine detalja i kaosa niti ne primijetiš razliku u manjoj rezoluciji ako izabereš taj Performance RT mode.

Odlična recenzija.To će mi uz Demon's Souls biti svakako igra koju ću kupit kad se konačno dočepam PS5.Od svih ikad Ratchet&Clank igara jedino onaj Nexus nisam igrao .Čak i onaj na PSP-u je bio na meniju.
          Drago mi je šta Insomniac nije odustao od platformera.

escoban Kazem vam da su Horizon i GOW ps5 exluzive konzola bi bila nezaobilazna investicija za gamere

Mislis da nije?

Flipper A imaš ovaj mode gdje je 60FPS-a i RT, ali je rezolucija dosta manja i to se vidi. Bilo koji mode da odabereš igra izgleda predivno baš, ali ovaj 4K i 30FPS-a je stvarno bomba. S tim da nekad od količine detalja i kaosa niti ne primijetiš razliku u manjoj rezoluciji ako izabereš taj Performance RT mode.

1440p60
              Dovoljni ostro

To samo mogu rec ljudi koji nisu isprobali igrat na PS5. Razlika nebo zemlja, niti lipe mi nije zao.

Ova recenzija mi je uljepšala dan. Drago mi je da je igra opravdala očekivanja. Iako nisam veliki ljubitelj platformera R&C 2016. mi je bio super pa sam siguran da ću uživati i u Rift Apartu.