Los Angeles Lakers profesionalni je košarkaški klub iz Los Angelesa. Takmiči se u NBA-ligi od njenog osnivanja i osvajač je 17 titula prvaka, po čemu dijele prvo mjesto u historiji (s Boston Celticsma), a prvi su po broju nastupa u [NBA finale/finalima] (32).
Nakon uvodnog reporta i tri pobjede u prve tri utakmice, slijedi nevjerojatna utakmica Kyria Irvinga protiv Pelicansa. Povijesna i za Lakerse, Kyria, a naročito za skidanje rekorda Klaya Thompsona s njegovih 14 trica, sada je pao na drugo mjesto, dok je Kyrie uzeo 16 trica i ostvario 63 poena u pobjedi protiv New Orleans Pelicansa. Vrijedi pogledat video, no nažalost nije sve bajno, jer sam usred Kyrieve veličanstvene utakmice ostao bez Lebrona Jamesa na jedno 2-3 tjedna. Utakmicu protiv Pelicansa presjedio je u cijelosti Ant Davis. Luka Dončić i Tray Young su igrači mjeseca listopada. No nakon ove predstave i ozljede Lebrona, ukoliko Kyrie preuzme Lakerse i pruži još koju ovakvu partiju mislim da je jasno ko će uzet nagradu za igrača mjeseca na zapadu.
A tako je i bilo. Nakon pet pobjeda usljedio je prvi poraz protiv razočarenja sezone zasada Denver Nuggetsa koji su u sezonu ušli kao favoriti s 0-5, no ovom pobjedom su to ublažili na 2-5; Nakon toga usljedila je moja pobjeda protiv Utah Jazza i još jedan domaći poraz od novih Cavsa s Donovan Mitchellom. Kyrie je u naredne dvije utakmice ubacio jednom 50 poena, drugi put 48 te je na nestvarnih 39.7 PPG u zadnje tri utakmice. Cavsi su me porazili u prve tri četvrtine, nakon što sam tri četvrtine gađao kriminalno tricu, u zadnju sam ušao s deficitom od 26 poena prednosti i gotovo okrenuo utakmicu s 14 od 17 trica, no malo je falilo. NESTVARNO. Kyrie igra košarku života i uz neke igrače proživljava renesansu. Jako mi se sviđa napredak Darija Šarića te malog Pippena; Scottie Jr. je odličan šuter, ali ima i odličan ulazak pod koš, uz sjajna zakucavanja, ta dva igrača iz drugog plana prava su napast za protivničke momčadi.