Fallout 4
Stvarno želim PS 5 i vrhunske igračke za to)
Baš je teška igra na Survival težini. Nakon 20 sati još se nemogu ni približit super mutantima, slab sam sa armorom, municije samo za Pipe pištolj dok za drugo moram kemijat... O gladi i žeđi kao i sejvanju da ne pričam...
ALi makar je izazovnije i zabavnije, makar meni.
Da ne kažem da ako naletim na neku minu da je to 100% gameover...
Slika koja je melem za oči na Survival težini; pune police hrane....
I jedan zalazak sunca...
- Uređivano
Malo moćnog i dnevnog gameplaya
Vidim da je goty verzija na hr store 167 kn ako se ne varam, a na usa 20 dolara. Uzeti ću i napokon to sve odigrati do kraja
Marcilius Najdrazi mod Zombie Walkers , spori zombiji , vise ih ima , lutaju u grupama, vise heltha , jaci base attack, i bez sprint/diving napada
Moram li nabaviti jod iz iz ljekarne prije nego što krenem igrati ovo?
Dobar je 76 sada. Samo nek nije zadnji.
Igra mi se Fallout 4 i Far Harbor ekspanzija jer ju nikad nisam probao. Idem pogledati i naravno da ne postoji patch za 60 fps na PS5
Šta mislite postoje li ikakve šanse da Fallout 5 izađe u narednih 5 godina? Znam da sljedeće godine izlazi Starfield, pa nakon toga novi TES i priča se da Obsidian radi na novom Falloutu.
Kako god, stvarno se nadam da će vratiti opciju loše i dobre karme i puno bolje dijaloge nego što je to bilo u F4.
Iako sam uživao u četvorci za mene F3 ostaje najbolji Fallout kojeg sam prešao/igrao. Prešao sam ga čim je izašao i onda sam početkom 2010 kupio Goty izdanje i pokrenuo isponova te prešao sve ekspanzije. Pred kraj godine je izašao New Vegas kojeg nisam odmah kupio jer sam bio zasićen sa postapokalipsom. Poslje sam kupio goty izdanje sa svime. Pokrenuo sam i igrao par sati i nikad se nisam vratio. Sad se više ne sjećam zašto sam odsutao od Vegasa, a znam da je super. Frend koji je prešao F3, 4, Vegas on mu je i najbolji.
resident_evil Šta mislite postoje li ikakve šanse da Fallout 5 izađe u narednih 5 godina?
Rekao bih ravno nuli.
Šuška se da bi Obsidian radio na New Vegasu 2, no računaj da Avowed izlazi tek 2023. i onda ih čeka The Outer Worlds 2 koji bi mogao čak i 2024. doći, no realnije je 2025. Tu je još niz manjih projekata. Za kvalitetan Fallout, mislim da bi trebali krenuti doslovno sada raditi da za 5 godina dobijemo nešto što je stvarno dobar naslov.
S Bethesdine strane su šanse još manje. Starfield rade već godinama, kamo li tek TES. Jako mi je lijepo vidjeti kako se industrija razvija po pitanju kompleksnijih igara, ali moram priznati da mi fale dani kada se na nastavak čekalo 2 godine.
- Uređivano
Tog sam se i bojao. Totalno sam zaboravio na Avowed..Da kojim slučajem nemaju već toliko najavljenih igara rekao bi da postoje šanse. Jer su F4 najavili na E3 2015 ako se ne varam. Ovako piši kući propalo..Također mi fale dani kad se nije toliko čekalo na nastavak. Ali onda se sjetim RDR 2 i da se svaka minuta čekanja na kraju isplatila i to kako.
Znači jedino mi ostaje nada da izdaju PS5 verziju četvorke ili probati taj famozni Fallout 76. Znam da je na početku bio krš i lom ali dosta ljudi govore da je sad puno bolja situacija. Naravno online me uopće ne zanima, nego isključivo single player dio.
resident_evil Znači jedino mi ostaje nada da izdaju PS5 verziju četvorke ili probati taj famozni Fallout 76. Znam da je na početku bio krš i lom ali dosta ljudi govore da je sad puno bolja situacija. Naravno online me uopće ne zanima, nego isključivo single player dio.
Dobra je stvar što je najrazrađeniji online dio zapravo onaj u kojemu igraš coop, a ako naiđeš na nekoga u svom svijetu, moraš se vraški potruditi da uopće aktiviraš PvP, tako da se stvarno i može igrati kao singleplayer igra.
Na kojoj platformi igraš?
Ako budem kupio Fallout 76 bit će to za PS5.
Evo baš igram na PC-u i najviše me živciraju duga učitavanja, a igra na NVMe SSD-u i već mi je 2 puta zaglavilo isto na loadingu. Klasična Bethesda.
Ubio 4h u igri jucer, od toga 2h sigurno scrapao materijale i gradio. A jesam retardiran u bozju mater… tko je uopce stavio to u igru? Pa necu zavrsiti u 200h
Ovaj mod za Fallout 4 koji je trebao izaci 23.04. je odgođen da se izbjegnu problemi sa oficijalnim updateom igre koji dolazi 25.04.