Jel 60FPSova ili?
Poslano sa S6 kante
Fallout 4
Jel bitno?
Jel to parametar koji odlučuje kupovinu igre?
Jel bitno?Haha zaj se.
Jel to parametar koji odlučuje kupovinu igre?
Poslano sa S6 kante
Jebg. sorry, postao sam malo alergičan na te stvari, od you know who.
Što se tiče grafike, moram ponoviti jednu stvar.
Ovo je igra koja će imati jedan od najdetaljnijih svijetova u igrama (ikad).
I sve to će igrati ulogu na resurse. Ako bude ovako izgledala (a ovako brzo pred izlazak ne očekujem downgrade) sa dinamičim weather-om, osvjetljenjem, globalnom atmosferom svijeta...
Fucking hell.
Kad izađe iz Vault-a, i onaj pogled u daljinu...
Samo neka A.I. poprave naspram prošlog dijela i tu ću biti prezadovoljan.
Ako nisi Call of Duty, Assassin's Creed ili Halo, pokrij se jastukom po ušima i najbolje pomjeri izlazak igre za 2016-tu, jer ovo će se prodavati kao vrući burek, mark my words.
Ovo će se igrati!!
Volim kad igra dođe na mala vrata i polako privlači pažnju na sebe. Jer kad su najavili F4 moja reakcija je bila "cool dolazi novi fallout". Sada je već polako hype i nestrpljivo čekanje datuma izlaska.
https://youtu.be/W9imNzf6HyA
Tako se to radi. A ne mi tu nesto najave igru pa je jos protezu priko iduca 2,3 E3ja, da bi na kraju jos dobila i odgodu! Bravo :
Shelter je navodno dostupan na iOSu, za Android naknadno :
Jedino čega me strah je završetak Wichera 3. Masa ljudi piše na netu da nakon te igre sve ostalo gubi smisao (u okvirima rpga).
Istina,witcher se maknul od zacrtanih okvira zanra i donjel potrbno osvjezenje u zanr i kaj se tice opcionalnih questova i main price,e sad treba vidjet dal Fallout igra na sigurno i drzi se stare skole ili bu i on pokusal malo osvjezit zanr iako sumnjam u to,ali prva promjena koja mi se vec jakooo svidja je da glavni lik ima glas jer mrzim mutave likove u igrama,uz iznimku Corva :)
I Gordon Freeman-a!
Ma bit će F4 odličan. Fali mi jedan tako dobar Bethesdin RPG.
Drago mi je da su uzeli neke feature iz drugih igara. Ovo će biti odlična godina.
Ovo i The Witcher 3 u istoj godini? Pa ovo je fenomenalno!
Best year ever
Grafički me iznenadilo, bolje mi izgleda od onog prvog trailera, puno fluidnije animacije, stvarno jako lijepo
Voice acting je dobrodošao
Crafting izgleda bolesno, pogotovo oružja
Već vidim da će i priča biti razrađenija nego inače, čim su se toliko potrudili oko glavnog lika, što je definitivno plus
Nakon svega viđenog slobodno zaključujem: No brakes on the hype train
Ja sam malo skeptičan. Nakon dva zadnja Fallouta očekivanja su jako velika, a ovo djeluje kao još jedan nastavak u nizu bez nekih posebnih nadogradnji osim onih kozmetičkih. Questovi me jako zanimaju, jer ostalo je manje više poznato. Čisto sumnjam da će to biti dobro razrađeno kao u W3. Da je Obsidian uključen u izradu, polagao bi veće nade u F4. U svakom slučaju, igrat će se.
Ne diraj mi Minecraft!
te igre nikad nisu graficki bile nesto ali izgleda oke
svida mi se sva ta kolicina stvari kaj mozes radit u igri
Nevjerojatno da već krajem godine ovo dolazi
Ja mislio negdje krajem 2016.
'ebate led uletio mi sad čovjek u trgovinu sav uzbuđen, "jel' vam došao Fallout 4" Njegovo veselje je bilo jednako razočaranju kad sam mu rekao 11. mjesec.
Strašno. Lakše trčati u trgovinu nego pogledati kad izlazi na netu.