Tzereen

Black Friday 25.11. a nogometno prvenstvo 20.11.

Tko zeli novi TV mislim da mu je to idealno vrijeme za kupnju 😉

klinjo mislim da možeš vratit. Nije prošlo ni 3-4 dana od kad si kupio.

Horizon FW i GT7 za PS5 su 359kn, Uncharted Legacy je 239kn. A kao što vidite, The Last Of Us je 8€, 10 puta manje nego kaj bude koštal novi.

master_x Nema ništ kod vas v Galeriji Sjever? Ovo je u Supernovoj. Danas je ženska stavila ovu Cušimu, zato je nisam ni videl jučer. Bi vraga izasral 200kn više nego bi trebal. Rekla mi je da su dobili po jedan komad od svake igre koj su na popustu.

master_x Jučer sam bil v Varaždino.Pak moram preko mosta.Ostavi nekaj v tom Milero. 🤣

klinjo en jeee, kak bi Dudek z Gruntovca rekel, tetec Franc, da nisam otvoril bi vrnul.

Giphy - calculating the hangover GIF

klinjo Moram sutra provjeriti u Galeriji.Tamo su znali imat al rijetko kad sam se sjetio pogledat.

Flipper 🤣🤣 Guglaj

DarkPunisher Nisam, ali volim navratiti na vožnje bajkom do samobora i sa boljom polovicom na poštenu pivu. Iako nebi se žalio ni na preseljenje u samobor.

Nije, ja bio u Brodu prekjučer, Got 400 i nesto sitno kn ak se dobro sjecam

U Brodu Flipper diktira cijene, a ne Sony ili Muller.

Tzereen sutra odem do jednog od muellera da vidim dal ima još tih popusta.