Horizon FW i GT7 za PS5 su 359kn, Uncharted Legacy je 239kn. A kao što vidite, The Last Of Us je 8€, 10 puta manje nego kaj bude koštal novi.

master_x Nema ništ kod vas v Galeriji Sjever? Ovo je u Supernovoj. Danas je ženska stavila ovu Cušimu, zato je nisam ni videl jučer. Bi vraga izasral 200kn više nego bi trebal. Rekla mi je da su dobili po jedan komad od svake igre koj su na popustu.

master_x Jučer sam bil v Varaždino.Pak moram preko mosta.Ostavi nekaj v tom Milero. 🤣

klinjo en jeee, kak bi Dudek z Gruntovca rekel, tetec Franc, da nisam otvoril bi vrnul.

Giphy - calculating the hangover GIF

klinjo Moram sutra provjeriti u Galeriji.Tamo su znali imat al rijetko kad sam se sjetio pogledat.

Flipper 🤣🤣 Guglaj

DarkPunisher Nisam, ali volim navratiti na vožnje bajkom do samobora i sa boljom polovicom na poštenu pivu. Iako nebi se žalio ni na preseljenje u samobor.

Nije, ja bio u Brodu prekjučer, Got 400 i nesto sitno kn ak se dobro sjecam

U Brodu Flipper diktira cijene, a ne Sony ili Muller.

Tzereen sutra odem do jednog od muellera da vidim dal ima još tih popusta.

DarkPunisher ja sam iz Samobora pa sam se zaletio jer 150 za GOT je odlicna cijena makar ga prosao vec.

Nis drugo isto nije povoljno, guardians of the galaxy, elden ring, sve full price

klinjo pojma nemam, nit mi se svidalo kak je pod kljucem pa me zena gleda dok pregledavam.

Nebum onda ni sve gledao kad mi netko iznad ramena visi

deathwish Upravo sam izašel van iz mullera. Popusti jesu još na neke igre. I dobil sam još popust 10%, a kad ih pital dal ima još popust na popust rekli mi ne. Kalof Djuti Kold Vor je 279kn, PS5 verzija.. Cušima za PS4 je 559kn, a za PS5 639kn. Izgleda da su ušmrkali nekaj u sebe… Meni otvorila ženska i otišla svojim putem. Mogel sam se prošetati ko kroz INA-u.

Da "Kalof Djuti Kold Vor", mila majko….