Miro Pa eto…da si prije zvao prije bi došle 😃 a da nisi zvao nebi ni došle.

Od frenda kupio za jeftine pare i odmah promjenio onu rugobu od bijele boje te stavio dbrand skin koji mi je ostao od prošle konzole, pa vi recite da sam hejter. Inače, kupio sam i LG C1 kojeg ne mogu prestati gledati! Jedino me malo taj HDR muči. Da li da ga koristim ili ne jer nisam siguran da li C1 može pravilno takvo što prikazivati.

Flipper Ma ne šljaka..to je greška neka…nemožeš stavit u košaricu..

Edit: Lol sad mogu naručiti…pa to su kao fizičke verzije igre…free shipping wtf?

Flipper Zake tebi piše 2 eura, a meni 7? Odakle to uopće šalju, kolika bude uopće poštarina za naručenu robu s tog drljavog storea?

Pitanje ako netko zna:

Ako na Steamu već imam Shadow of the Tomb Raider, da li mogu kupiti i aktivirati Definitive Edition?

prayer

C1 super prikazuje HDR, zašto nebi.

Ovdje su ti postavke za PS 5:

https://www.youtube.com/watch?v=S0G8sHcFQq8

Btw, ove je godine Black Friday 25.11.

Želja mi je naći Kindle na akciji.

prayer
          Imam LG 55C1 duže vrijeme i slobodno peglaj HDR.
          Inače, C1 je zvir!
          Sve je super.

virty slažem se, imam C1 cca 10 mjeseci i TV je vrh, prezadovoljan sam. Koristim HDR uredno i nema nikakvih problema.

Tzereen

Black Friday 25.11. a nogometno prvenstvo 20.11.

Tko zeli novi TV mislim da mu je to idealno vrijeme za kupnju 😉

klinjo mislim da možeš vratit. Nije prošlo ni 3-4 dana od kad si kupio.

Horizon FW i GT7 za PS5 su 359kn, Uncharted Legacy je 239kn. A kao što vidite, The Last Of Us je 8€, 10 puta manje nego kaj bude koštal novi.