Brijac

Ma super ako ne dode drugi tjedan ona cemo u ra

Tzereen

Je ali gledam naruđbu i prominuli su da 23 do 25 predaju dostavnok sluzbi a od prvog dana pise da je eto na lageru. Mene jebiga takve stvari jako nerviraju

Prvo i osnovno čemu platiti odmah? Staviš pouzećem, ako nisu u stanju dostavit po dogovorenom datumu lovu i dalje imaš.

S druge strane svaki web mora imat definirano rok dostave. Ako ga prekrše imaš ih pravo prijaviti/tužiti a sve češće ljudi dobe i nekakav dodatni popust ( možeš ga tražiti ako ti nije hitno za artikl/artikle ).

Mall je u globalu ok, mislim da su to Slovenci i dosta robe ni nemaju u Hrvatskoj, zato i pojedini artikli imaju dulji rok isporuke. Znam definitivno puno više web shopova koji imaju daleko goru reputaciju i odnos prema kupcima.

S time da treba imat i na umu da još uvijek traju godišnji odmori i večina webova je nešto usporenija.

doctorfreak

Jebiga neda mi se zajebavati i ostavljati novce za platiti robu. Puno jednostavnije mi je platiti odma

Imao sam dvije kupovine u Mallu, obje su bile pozitivne. Jedna od njih direktno iz dućana, drugu su naručivali i došla je dan ranije od planiranog. Međutim, znam osobno neke osobe kojima Mall po nekoliko tjedana ne bi javio da ne mogu uopće osigurati proizvod.

E da. Sad ste me sjetili da je bila situacija s Horizon Regalia verzijom. Di smo nas troje s foruma naručili, praktički u isto vrijeme. A na kraju isporučili samo meni. Možda ih zato još više simpatiziram…

A sad je 55 C serija već trajno soma Eura. Šezdesetpetica je soma i po.

Imajući u vidi kakav se odličan panel dobije za te novce, vrijedi svake lipe.

Koju si dijagonalu uzeo?

Gledan jucer mall kaze slusalice ako kupite odma 22.8 do 24.8 su kod vas a moje kupljen 15.8 jos nisu poslali danas ih zovem kazu da je bila greska u sistemu da danas salju

Naravno nisu poslali

Stranica za preporuciti

Flipper

Da su sony vec bi ih dobio ali nebi radile

Miro A da ih za promjenu kontaktiraš telefonski umjesto što ovdje pišeš žalopojke? 😁 Možda ti ni nece poslati 😃

Miro Pa eto…da si prije zvao prije bi došle 😃 a da nisi zvao nebi ni došle.

Od frenda kupio za jeftine pare i odmah promjenio onu rugobu od bijele boje te stavio dbrand skin koji mi je ostao od prošle konzole, pa vi recite da sam hejter. Inače, kupio sam i LG C1 kojeg ne mogu prestati gledati! Jedino me malo taj HDR muči. Da li da ga koristim ili ne jer nisam siguran da li C1 može pravilno takvo što prikazivati.

Flipper Ma ne šljaka..to je greška neka…nemožeš stavit u košaricu..

Edit: Lol sad mogu naručiti…pa to su kao fizičke verzije igre…free shipping wtf?

Flipper Zake tebi piše 2 eura, a meni 7? Odakle to uopće šalju, kolika bude uopće poštarina za naručenu robu s tog drljavog storea?