12 dana kasnije

Wolt+ 12 mjeseci za 2000 bodova na Moj Telekom app-u.

8 dana kasnije

The Long Dark, hvaljena survival igra za jednog igrača, je na akciji na Steamu do 1.5.-og. te se može nabaviti za 2,99€ ili 2,69€ ako imate Pacific Drive.

A šta to znači, moram baš provući zaba karticu? Nemam ali ima frend ako se ne varam.

Ni sam nisam pametan dal mi treba PRO..

resident_evil Ako se i sam pitaš, dobra je vjerojatnost da ti ne treba. Bit će akcija i popusta i kasnije a ako se možeš strpiti do PS6, to je još najbolja opcija.

• renda

•  
      •  
      •  
      •  

Budimo realni, ako vec imas PS5 ne treba to PRO.

A baš to. Stvarno pare nisu problem ali nekako mislim da nije toliko velika razlika.

Jedino šta me živcira je da ću vjerojatno kupiti prije izlaska GTA VI, a onda sam mogao i zbog nekih drugih naslova Ha-Ha-Ha. A opet postoje šanse da GTA neće izaći ove godine. Baš nisam pametan.

resident_evil Ako imas pare onda moras kupiti da ne mislis "sta bi bilo, kad bi bilo".

Skines sebi teret tog pitanja i zivis/igras normalno.

• Genesis

•  
        •  
        •  
      • Uređivano

LGC4 55" i na poklon LG soundbar u vrijednosti od 160 eura za svega 935€….Dobar deal!

tko nema, neka ode do BigBanga

8 dana kasnije
      • Brijac

•  
        •  
        •  
        •  
      • Uređivano

Genesis ajd da je 75€🤣

Ma tak i ja razmišljam, uzeo bi ga da je tipa 100€, ali opet obično nije na nikakvim akcijama nego je 210-220€ pa reko da podijelim link.

Brijac

Jesu uključili streaming na portalu? Ak je uzeo bi ga nazad.

• Brijac

•  
            •  
            •  
            •  

pravednik

Pa rekao bih da jesu ako ima Premium ako se ne varam.