Brutalan Spring Sale na PSN storu, evo po meni najzanimljivijih naslova, večina sa najnižom cijenom do sada:

Mortal Kombat 1 16.49e

Devil may cry 5 special edition 9.99e

Watch dogs legion 10,33e

Terminator resistance enhanced 11,24e

Resident evil 2 deluxe 12,49e

Wolfenstein II 5,99e

Bully ps4 8,99e

Alan wake remastered 6,24e

Just case 3 ps4 2,99e

The outer worlds ps4 9,89e

Aladin & lion king ps4 8,74e

Worms w.m.d. ps4 5,99e

Ghostrunner 2 9,99e

Kao the kangaroo 5,99e

Murdered soul suspect ps4 1,99e

Marko57946 Forspoken je 7,56€ za Deluxe upgrade, ne za igru

To je preskupo i da je igra u pitanju.

Brijac Hajde nije skupo za igru ali ko bi to onda igrao… Ako kupis moras igrati.

4 dana kasnije
      12 dana kasnije

Wolt+ 12 mjeseci za 2000 bodova na Moj Telekom app-u.

8 dana kasnije

The Long Dark, hvaljena survival igra za jednog igrača, je na akciji na Steamu do 1.5.-og. te se može nabaviti za 2,99€ ili 2,69€ ako imate Pacific Drive.

A šta to znači, moram baš provući zaba karticu? Nemam ali ima frend ako se ne varam.

Ni sam nisam pametan dal mi treba PRO..

resident_evil Ako se i sam pitaš, dobra je vjerojatnost da ti ne treba. Bit će akcija i popusta i kasnije a ako se možeš strpiti do PS6, to je još najbolja opcija.

Budimo realni, ako vec imas PS5 ne treba to PRO.

A baš to. Stvarno pare nisu problem ali nekako mislim da nije toliko velika razlika.

Jedino šta me živcira je da ću vjerojatno kupiti prije izlaska GTA VI, a onda sam mogao i zbog nekih drugih naslova Ha-Ha-Ha. A opet postoje šanse da GTA neće izaći ove godine. Baš nisam pametan.

resident_evil Ako imas pare onda moras kupiti da ne mislis "sta bi bilo, kad bi bilo".

Skines sebi teret tog pitanja i zivis/igras normalno.

LGC4 55" i na poklon LG soundbar u vrijednosti od 160 eura za svega 935€….Dobar deal!

tko nema, neka ode do BigBanga

8 dana kasnije