Tko voli Batmana, svaka igra ispadne 50kn što je sasvim ok cijena.

4 dana kasnije

Na GOGu je "proljetno čišćenje" sa mnogo popusta. Do 05.04.
    U to uključite ruski VPN i imate brdo igara "za badava"

Npr, (ruska verzija):

Hellbalde: Senuas Sacrifice - 17 kuna
    Witcher 3 GOTY - 26 kuna
    Metro Exodus Gold - 65 kuna
    Pillars of Eternity 2 - 60 kuna
    Divinty: Original SIn II - 27 kuna
    Mad Max - 20 kuna
    Disco Elysum - 49 kuna
    ​​​​​​​Shadow Tactics: Blades of the Shogun - 7 kuna

Sorcerer
      Sine, košta 7 kuna. Da je najgora igra u povijesti, i dalje vrijedi barem smijeha.

Sorcerer Izvanredna strategija po uzoru na Commandos i Desperados. Ogromna preporuka.

Sorcerer
      Kao šta kolega gore kaže, odličan RTT.
      Commandos đir, i ima i dobru priču ali nesmijem o njoj u detalje...

Neki dan je najavljena i stanalone ekspanzija za tu igru.

Inače je nedavno, (mislim godina dana) izašao i Desperados III isto od Mimimi studija koji još unaprijedi ionako odličnu igru.
      Isto se preko rusa može uzet za male novce na gogu.

Obe igre imaju odlične lokacije

prayer Instant kupio BloodBorne GOTY iako imam digitalnu verziju.

Kad smo već kod kodova, dobio sam pozivnicu za SD Club gdje ima nekih dodatnih popusta (20% jednokratno ili 15% na 12 rata) na PS4 opremu, LG, Sony te Philips televizore, sve One Plus mobitele itd. Nisam siguran da li to baš ja osobno moram kupiti pošto sam pri registraciji morao dati ime i prezime no ako je netko zainteresiran može mi se javiti na PM!

Audi! Odlično.
      20% za TV i sve OnePlus? Jel vrijedi već i na postojeći popust? Isplati se skombinirat s 8T možda.

Tzereen Nije za sve, već samo za neke odabrane Televizije, ali ima dosta izbora! Koliko vidim popusti se ne zbrajaju 🙁

6 dana kasnije

Jbg, gledao u Sancti da je popust do 11. 4., ali istekao je MOJT20 kod. Ima li netko neki drugi kod ili preko kluba ako se može nešto?

Trenutno na Steam Gears 5 za 15.99€ i Halo The Masterchief Collection za 19,99€. Obje igre fantastične, pogotovo The Masterchief Collection koji nudi 6 igara u jednom!

Kao netko tko nikad nije igrao Halo, MC se sada čini ko ulov i pol.