Čisto info da su mi upravo probali uvaliti ovaj stick za 22+€ kad sam došao preuzeti. Imaju sreće da sam usput došao. Tak da ak ste dobili obavijest za preuzimanje, a idete samo radi toga radije pošaljite e-mail i provjerite.

Brijac

E pa ja sam platio kredinom. Nisam cicija ko neki da prvo moraju u DUĆANU preuzet da vide jel sve ispravno Brijac wink wink
    I na kraju sam dobio 2 komada iako su mi na kraju otkazali drugu narudžbu.

Brijac Zaželjeli su se inspekcije a ustručavaju ih se sami pozvati. Znaš što ti je činiti.

Makar ono, mislim da nisu prodali ni tih 200 komada koliko su imali. Ne znam zašto se sad cigane. Ja sam zamolio prijateljicu da mi uzme u OS jer ne želim plaćati poštarinu koja je kao stick. Nadam se da ju nisu zaj…Ha-Ha-Ha

ThaUrban LOL, isto… otkazali mi drugu, napravili povrat. Danas dođem, lik mi daje dva komada…na računu dva komada….. neznam ko je tu lud. Rekoh ako inzistirate, I'll take it

7 dana kasnije

crohunter za 640 se bogami posralo po svim early adopterima

EDIT: Ipak ne, zaključano iza diners sranja

Svejedno hebena prilika za sve koji ga misle kupiti!

Moguće da im je to slučajno uletilo u tu ponudu, baš mi je nekak čudno da ovako rano imamo ikakav popust za Pro konzolu, a tek 160€ popusta.

Evo izgleda da je greska bila, maknuli su popust

A najbolje da će prodavati ispod preporučene cijene.

mjesec kasnije

Jel zna netko gdje bih mogao naručit Commandos pack 2&3 za Ps4 cd verzija?

Nigdje nema u trgovinama 🙁

Koji pouzdan shop izvana da gledam za PS5 igre?

Shopto? Amazon DE?

Za slučaj da nećemo dobivat Dynasty Warriors, da znam otkud da si naručim.

Thanks