Akcije i popusti
Icek O Crypt of the Necrodancer, trazio sam je pod search na forumu misleći da je otvorena neka tema o njoj, pa sam naisao na Urbanov post star 2 mjeseca kad je bila free, jbg proso voz vise nije free
Icek Nisam mislio je sad igrat, nego mozda kroz koju godinu, plan je da zavrsim faks ovu god pa onda trazit posao, onda tek ovakvi pothvati haha jer za ovo trebam imat i samo svoj ps4 bez da ga djelim popola sa nekim jer treba jako puno sati uloziti, bas sam jutros pricao sa jednim Hrvatom, covjeku fale jos ta 2 zadnja trofeja do platine a na 400 sati igre je vec i vjerojatno ce morati igrat jos toliko za platinu. Moguca je samo jako jako dugo moras ponavljat jedno te isto, probao sam to na kompjuteru ( naravno ne ganjat achievemente samo igru ) i znam o cemu pricam.
Ako naletite na nekakav dobar deal za novog Crasha, ako se sjetite javite. Hvala.
crowizard Najteži platinum na svijetu. 800h je potrebno za platinum.
ThaUrban
Yup, poznas ga? Lik ima dobar profil, gura platformere i ima ovih dosta nazvo bih "no name" indie igara za koje ljudi ne znaju a u rangu su meat boya a neke i teze. Nema puno platina kao ni ja, ali zato ima ove sto treba truda stvarno.
OverHypedG
Istina i to samo toliko sati truda, znaci 0 grinda 800 truda. Ekstremne uvjete su dali i to je pravi primjer da volja pobjeduje sve. Kladim se da postoje ljudi kojima leze hc rthymic igre i koji imaju to u sebi i mogu preci za puno krace ali im se jednostavno ne svida igra ili misle da je glupasta grafika ili sta ja znam sta. Mislilo se da je ne moguce na pocetku, kao manje vise i za sve teske platine ( za wolf 2 su radili peticije sad ga ima preko 700 ljudi) ali evo vec imas preko 10 ljudi sa tim coda trofejom, jako mali broj istina, ali su pisali krv nekoliko stotina sati i uspjeli, a i sami developeri su mislili da je ne moguce.
Borderlands 3 PS4 80kn u Linksu.
Smetje TLoU 2 189 kn: https://infomark.hr/proizvod/ps4/playstation-4-igre/ps4-the-last-of-us-part-2/
Prešao sam Witchera 3 na Xboxu, ali sad je GOTY izdanje sa svim DLC-ovima na PSN Storeu 87kn. A još će igra dobiti free next-gen update. Mislim da ću kupiti jer stvarno je cijena i više nego odlična.
Evo ga, opet akcija.
Nije tolko nisko ko za Božić, al super cijena nonetheless...
https://www.sancta-domenica.hr/mobitel-oneplus-8-8gb-128gb-zelena.html
Cyberpunk za PC samo €25,29.
Tekken 7 na PS storu 28kn.