Brijac proizvod trenutno nije dostupan, vjerovatno su nešto zbrćkali sa cijenom

Na Mallu je 90.

gusterko proizvod trenutno nije dostupan, vjerovatno su nešto zbrćkali sa cijenom

Moguće, ali kako Weky kaže i na Mall-u je isto dobar popust.

Tuhy isusati neznam koj mi je bolji stari moj.

A ovaj Doom mi najocekivanija igra slijedece godine, to bu tako rulalo da mi nebu dobro.

Da da, jebeno su predobri.

Nije baš najjeftinije, al isplatilo bi se uzet.

Samo ne znam kolko je pouzdano.

Edit: il ovaj… 😲

Tuhy 60 eurica je iskreno mal previse, koliko god da obozavam steelbookove….jest da je sad BF akcija, al i dalje oko 25-30 eura je nategnuta cijena…da je 15tak eura bi bez razmisljanja narucio par komada

edit: ok, sad vidim da ima i po 100 eura…waaaaay toooooo muuuuch

Brijac

Ha-Ha-Ha
        Htio uzet 3 komada, ono, da se nađe. Ali daju 1 po narudžbi. Pa sam napravio 2 narudžbe i uzeo komad po narudžbi. Neda mi se i treći. Bit će dosta 2. Nadam se da neće otkazat drugu.

ThaUrban

Čak sam i ja uzeo samo jedan.. sram te bilo.

Tuhy

Čekam da netko potvrdi jel legit jer stranica definitivno ne ostavlja takav dojam Ha-Ha-Ha

Čak bi rekao da su pojedine cijene i okej obzirom koliko su na drugim mjestima, nedavno sam baš gledao neke custom na Etsy ali cijena je paprena a dostava još toliko

Oni su legit u smislu da ćete dobiti steelbook onakav kakav vidite na slikama. Međutim, službena SteelBook kompanija nema nikakve veze s ovim i ovo je ono što se može klasificirati kao fake steelbook. Jer dok recimo SteelBook kompanija dobije tipa službene artworke koje stavlja na cover od kompanije za koju radi steelbook, ovi imaju nekad lošiji nekad ok kvalitet arta, ali više nešto što bi mogli izguglati i onda nalijepiti na prazan steel. Kojeg onda prodaju tipa 50 eura ili šta već.

Samim tim više je onda pitanje koliko vam je ok što ne piše Puma nego Poma.

Toliki je Black Friday los da ove godine necemo ni otvarat temu