Oni su legit u smislu da ćete dobiti steelbook onakav kakav vidite na slikama. Međutim, službena SteelBook kompanija nema nikakve veze s ovim i ovo je ono što se može klasificirati kao fake steelbook. Jer dok recimo SteelBook kompanija dobije tipa službene artworke koje stavlja na cover od kompanije za koju radi steelbook, ovi imaju nekad lošiji nekad ok kvalitet arta, ali više nešto što bi mogli izguglati i onda nalijepiti na prazan steel. Kojeg onda prodaju tipa 50 eura ili šta već.

Samim tim više je onda pitanje koliko vam je ok što ne piše Puma nego Poma.

Toliki je Black Friday los da ove godine necemo ni otvarat temu

Samo se Brijač veseli black fridayu. Koliko trgovaca može prijaviti, praktički je dijete u trgovini igračkama.

Fenix prije skoro 10tak godina to je i bio BF, tada su stvarno bili popusti samo na taj dan, pa je krenulo s 2-3 dana pred BF, pa tjedan dana te smo sad doslo na mj dana…ta "car" je izgubljena, a o tome da povise cijene pred BF o tome ni ne moramo trosit vrijeme 🤣

Nemam pojma. Živimo u vremenu takvog izobilja da mi stvarno ništa ne treba.

Uvijek možeš imati bolji mobitel, tv… ali čemu? Mijenjaš i iznova kupuješ ionako odlične stvari. 🤷‍♂️

weky Sve je to super no ja nosim okolo Nokiu C-01 pa bi meni veliki popust dobro došao.

weky Samo se Brijač veseli black fridayu. Koliko trgovaca može prijaviti, praktički je dijete u trgovini igračkama.

Točno, ja se ni ne veselim više nekim dobrim akcijama, ovako nekako:

Pevex ima dvadeset posto popusta na sve uz Zaba mastercard.

PlayStation 5 s Bluerayom četiri stotine eura.

foggy

Evo posebna ponuda na infogameru što je bila, trebao si tad uzet 😝

eraserhead Nema. Sve drugo je na razini. (osim HDR-a što osobno niti ne očekujem za ovaj iznos)

Brijac

To je ovogodisnji model sa lodijim panelom

Bolje c prodlogodisnji ako se nađe

Flipper Ako nađete kakvu perilicu rublja javite

Imas je doma

Zove se žena

Miro Ha-Ha-Hahha ma nije za mene. 😃

A ova doma nit pere ni kuha.