Gdje se trenutno može kupiti najjeftiniji PS4? U dučsnu u HR mislim BTW
Akcije i popusti
Icek Gdje se trenutno može kupiti najjeftiniji PS4? U dučsnu u HR mislim BTW
I ja baš gledam, jer mi se javio jedan frend koji nema pojma o tome, pa me molio da mu malo iskopam.....
Njemu nije bitno ništa osim konzole i joysticka, s obzirom da mu je to za klinca od 6 god.
Ono što sam ja našao je u Mall.hr, nekih 2300 slim verzija.
- Uređivano
https://www.gamershop.hr/playstation4/konzole/playstation-4-pro-ps4-1tb
PS4 Pro 2400 kn novi.
Piše u dolasku, možda je i dostupno.
Slim 2200
https://www.gamershop.hr/playstation4/konzole/playstation-4-ps4-slim-500gb
Ostalo njuškalo.
- Uređivano
Prodajem ja prvu seriju ps4pro za 1500kn
Ako si blizu sl.broda javi se
Hebote ja uzeo u Linksu PS4 Pro za 1666 kn prije pola godine možda. Sad izađe PS5 i četvorci skoči cijena.
Brijac Hebote ja uzeo u Linksu PS4 Pro za 1666 kn prije pola godine možda. Sad izađe PS5 i četvorci skoči cijena.
Pa da, nevjerojatno...
Frend me zove, nema pojma o ničemu vezanome za PS, kupuje ga za sina od 6 god.
Ja odem na net i krenem gledati cijene i ne mogu vjerovati..... dizaster, teški dizaster....
Vjerojatno kada će se normalizirati tržište s ponudom PS5, onda će cijena PS4 početi drastično padati
A nije samo za PS. I PC komponente su u istom kosu.
Torla Pa zato uzme rabljenu za 1500kn pro model naravno...ima ih po faceu ko pljeve...ko i igara po 50-100kn.
- Uređivano
ThaUrban
E ovu sam igru trazio neki dan na storu mislio stavit u library pa jednog dana kad budem imao ( ili bolje receno ako budem imao vremena ) krenit igrat. Znam da ce trebat minimalno godina dana a cak i vise jer je ovo najteza platina ikad, i to samo zbog Coda trofeja u kojem ne smijes falit beat cilu igru ( beat je 2x ubrzan ) nesmis nista skupit zlata, i nesmis izgubit multiplier i onda imas jos jedan trofej all char low% run gdje moras sve u komadu likove prec od pocetka do kraja i bez skupljanja icega ( laicki u jednom hitu mrtav si, a run traje nekih 3 sata sa tim svim likovima ). Nikakvi meat boyevi, ninja gaideni, wolfensteini i ne znam sta vam jos moze past na pamet se nemoze niti usporediti sa tim, Broj playthroguha tu nista ne znaci jer se igra sama po sebi prede jako jako brzo. Ono sto ovo cini eskretmnim su ta dva trofeja.