Heat

Ne ne, dobiješ key od igre i aktiviraš ga na Steam pa bude tvoja igra, nikakvo iznajmljivanje. Što duže imas pretplatu na njihov Choice Bundle to ti je veći popust na njihov Store pa možeš ostvariti do 20% popusta na većinu igara uključujući i pre-ordere!

prayer

Ali uz sve to ide i sram da igras na PCu e ne na konzolama pa ko voli nek izvoli

prayer

A daj molin te

Te game boy wannabe uređaje za pc necu niti komentirati

deathwish

Ma ne, takvo što me uopće ne zanima. Vjerujem da koristio možda tjedan-dva i da bi skupljalo prašinu. Steam Deck na drugu ruku je jako koristan, vrlo dobro vrti većinu igara koje nisu grafički zahtjevne i imaš sve emulatore na vrhu prsta za retro gaming.

prayer meni recimo super al ne stignem radi djece ali dosta se portaju stare igre na to

tipa ovo je vrh mi bilo

a hl2 i alxy su next level

reko bi da isprobas, pogotovo ak nades polovni rifts ili quest 2

11 dana kasnije

Ako gledaš povijest cijene na Nabavi taj soundbar je bio 848.55€ od 28.08. do 24.09. tak da ti je ovih 1400€ obična cigansko napuhana cijena da se zavara ljude, a 860€ nije nikakva cijena s popustom.

Također, vidim da nemaju najnižu cijenu u zadnjih 30 dana pa laganini ide prijava na inspektorat.

Poceli su blagdani za @Brijac , cijelu godinu se nabrijaval za ovo😆

renda

Nažalost ipak imaju, ali skrivenu najnižu cijenu u zadnjih 30 dana pa nema posla za mene iako možda bih čak i mogao uvaliti prijavu baš na tu temu da baš i nije jasno iskazano 😆

Ali da, sad kreće najdraže vrijeme godine za mene hehe

Nikall

Ja sam ga uzeo u trgovini Hardsoft za 850 eur a u Elipsa tad bio 1399 🤣🤣, sve u svemu uređaj je odličan, a u Sancte je 1050€, najbolje pratiti nabava net za usporedbe cijena!

Nikall

To je tako tipično za Elipso. Imaju nabijene cijene i onda one akcijske budu nešto ispod onog najnižeg prosjeka na Nabavi, ako i to. I moj Hisense su cijenili na oko 10-12 000 kn pa je akcija bila na 50%,, nekih par stotina jeftinije u odnosu na konkurenciju u to vrijeme. Čiste navlakuše rade s tim ciframa.

JoelDrake

Ja sam ga mislio uzeti ali kolega s posla je išao kod brata u Njemačku u posjetu i našao LG S95T na akciji za 720€.

7 dana kasnije
            Povezano s diskusijom: [unknown discussion]