champion1 hvala ti. Više me zanimaju neposredna iskustva, je li brzo dolazi itd?

@Fenix ja sam dosta koristio mailbox.de kad sam uzimao komponente sa Mindfactorya. Nakon šta dođe paket na mailbox, dobiš poruku, ako platiš shipping do neki 12-13h paket ti kreće GLSom isti dan. Treba cca do 5 radnih dana da dođe k nama.

prayer jebacki dobra ponuda, remnant sam za sebe je i vise nego vrijedan 12 usd

Kako im to uopće funkcionira? Baš sam nedavno gledao što sam propustio od prije par godina, recimo Crusader Kings 3 još ni do danas nije bio ispod €15, čak i da ne gledamo ostale igre u paketu.

Heat Proračunati gubitak za dobrotvorne svrhe i ujedno pozitivan PR za kompanije. Ali HB je rezerviran za PC pa je izdavačima vjerojatno samim time i lakše iznijeti takve akcije, pogotovo one ranije sa motom "pay what you can".

obzirom da ide u charity moooguce da je nekakav tax writeoff. a pogotovo za igre cija prodaja padne a zelis dlc prodavat i slicno

To nisam znao, mislio sam da je više nekakav gamepass pa dobiju dio profita od ljudi koji svakako ne bi kupili igru.

Heat

Ne ne, dobiješ key od igre i aktiviraš ga na Steam pa bude tvoja igra, nikakvo iznajmljivanje. Što duže imas pretplatu na njihov Choice Bundle to ti je veći popust na njihov Store pa možeš ostvariti do 20% popusta na većinu igara uključujući i pre-ordere!

prayer

Ali uz sve to ide i sram da igras na PCu e ne na konzolama pa ko voli nek izvoli

prayer

A daj molin te

Te game boy wannabe uređaje za pc necu niti komentirati

deathwish

Ma ne, takvo što me uopće ne zanima. Vjerujem da koristio možda tjedan-dva i da bi skupljalo prašinu. Steam Deck na drugu ruku je jako koristan, vrlo dobro vrti većinu igara koje nisu grafički zahtjevne i imaš sve emulatore na vrhu prsta za retro gaming.

prayer meni recimo super al ne stignem radi djece ali dosta se portaju stare igre na to

tipa ovo je vrh mi bilo

a hl2 i alxy su next level

reko bi da isprobas, pogotovo ak nades polovni rifts ili quest 2